Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa Ansajuonto 16B!

Hei,

Minun nimeni on Ansajuonto 16B. Olen nuori, vuonna 2013 valmistunut, kahdessa tasossa oleva 142,5m2:n omakotitalo ja etsin uutta omistajaa. Onpa teitä yksi tai useampi, niin haluan tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa jakamalla päivän askareet eri kerroksiin ja käyttämällä kaikki neliöni tarkasti hyödyksi. Haluaisitteko kuulla minusta tarkemmin?

Minä pähkinänkuoressa.:

Jotain erilaista, jotain uniikkia. Nämä olivat päällimmäiset ajatukseni, kun rakennuin Ritaharjun koulun välittömään läheisyyteen.

Keittiöni on tehty viimeisen päälle: integroidut Siemens-kodinkoneet ja laadukkaat Puustellin kalusteet. Tässä keittiössä tekee suolaiset ja makeat herkut vaivattomasti, jotka voi sitten nauttia omalla isolla, koko huoneistonlevyisellä terassilla. Katettu terassi toimii erinomaisesti valoisan olohuoneen jatkeena aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Olohuoneen tyylikkään ilmeen viimeistelee n.6m korkeudella oleva katto, jonka avulla luonnonvalo tulvii tilaan. Isojen ikkunoiden ansioista sisälläkin melkein tarvitsee Raybanit.

Saunassa on toodella tyylikkäät lauteet integroidulla kiukaalla. Puolilasiseinä jakaa saunan erilleen suihkutilasta. Suihkutilassa on käytetty skandinaavisen harmonisia sävyjä ja lattiassa on perinteisen laatan sijasta maalattu betonilattia. Saunaosasto on kuin suoraan sisustuslehdestä. Kirsikkana kakun päällä saunasta on suora yhteys terassille, joten vilvoittelemaan pääset ilman, että joudut kulkemaan oleskelutilojen läpi.

Yläkerta on pyhitetty makuuhuoneille. Kolme makuuhuonetta sijaitsee eripuolilla taloa antaen niille yksityisyyttä. Kaikkia makuuhuoneita yhdistää säilytystila, toiminnallisuus ja valoisuus. Master bedroomissa on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi oma terassi.

Kokonaisuuden kruunaa autokatos ja AUTOTTALLI, jonka päässä on oma toimisto. Enää ei tarvitse ajaa kaupunkiin asti töihin, vaan voit helpottaa arkeasi pitämällä kotitoimistopäiviä.

Arvostan hyviä liikenneyhteyksiä ja palveluiden läheisyyttä, joten onkin hienoa että lähettyvilleni on Ideapark Ritaharjun lähipalveluiden lisäksi. On matkasi määränpää pohjoisessa tai etelässä, aloitat matkasi mutkitta lähelläni olevan Pohjantien avulla. Lisäksi julkinen liikenne toimii hyvin, sillä naapurustoni uudisalue on lähes valmis.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta parhaimman käsityksen minusta saatte paikan päällä, joten mitä jos sovittaisiin tärskyt? Yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR LKV kautta (Rauno: rauno.rahkonen@tuplar..fi, 0447133207)

Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 142,5m2
Tilat: 4h+k+s+ak+at
Kerros: 1/2
Rakennusvuosi: 2013

Hinta: 320 000€

Sijanti: Ansajuonto 16B, 90540 Oulu

RR:n 5/5

Pohjaratkaisu

2 Lämmin autotalli ja autokatos

3 Takka

Sijainti

5 Etätoimisto