23.09.2018 KLO: 11:00-11:30
26.09.2018 KLO: 18:00-18:30

Tervetuloa As Oy Oulun Soittajanpuistoon:

Tunnetko rytmin? Duot,Triot tai vaikka isommatkin orkesterit, nyt on laulun ja soiton aika! Aloitetaan introsta ja annetaan Soittajanpuiston kertoa enemmän itsestään.

Hei!

Minun nimeni on As Oy Oulun Soittajanpuisto. Olen arkkitehtitoimisto Arkadin suunnittelema, TuplaR LKV:n välittämä ja Rakennusliike Vänttilän Oy:n rakentama energiatehokas taloyhtiö, jossa on yhteensä 6 laadukasta erillistaloa. Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin?

5h+k+s + lämminvarasto + ak / Erillistalo D, E, F

Suomessa kehitetty kotiautomaatio lähtötasossa!

EBUS-järjestelmä takaa arjen luksusta ja helppoutta jokaiselle päivälle: keskeisimpinä ominaisuuksina on älykäs valaistuksen ohjaus sekä vesivuotovalvonta. Ota yhteyttä TuplaR:ään ja kysy lisää: tätä on tulevaisuus.

Suunnittelun keskiössä ovat avarat tilat ja isot ikkunapinnat, jotka tuovat kotiin valoisuutta sekä tilaa hengittää. Erikoisuutena olohuoneessa on muun muassa huonekorkeus, joka on hulppeat 5,6m! Näistä ominaisuuksista nautit niin arjen kuin juhlankin hetkinä.

Toiseen kerrokseen mennessä avautuvat hyvin suunnitellut makuuhuonetilat, joista ei mahdollisuuksia puutu. Säilytystilaa löytyy joko vaatehuoneen tai toimivien kaapistojen muodossa. Huoneiden käyttö on tilavuutensa vuoksi helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Master bedroom ylhäällä vai alhaalla? Vastaus: molemmissa!

Asunnon kruunaa lämmin varasto ja kahden auton paikka (autokatos + autopaikka), joka on asunnon sisäänkäynnin vieressä. Ei enää kauppakassien kantamista räntäsateessa. PS. nämä kuuluvat hintaan!

Alue:

Soittajankangas kuuluu Hiukkavaaran suuralueeseen: tulevaan Hiukkavaaran keskustan monipuoliset palvelut tulet tavoittamaan taloyhtiön pihalta kävellen viidessä minuutissa. Keskustaan tulee uusi koulu, kauppakeskus ja urheilukenttäkokonaisuus. Hiukkavaaran keskustan palveluista voit lukea lisää Oulun Kaupungin sivuilta: linkki.

Rakastan urheilua, jonka vuoksi kotini onkin Soittajankankaalla! Valaistujen hiihtolatujen ja lenkkipolkujen alkaessa miltei kotirappusiltani, minulla ei ole enää tekosyytä miksi en olisi kesäkunnossa.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla (Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi tai Perttu: 0401895881, perttu.juntunen@tuplar.fi)

Olisi kiva tutustua teihin!

Kohteen esittely

23.09.2018 KLO: 11:00-11:30
26.09.2018 KLO: 18:00-18:30

Kohteen tiedot

Koko: 110,5m2
Tilat: 5h+k+s
Kerros: 1/2
Rakennusvuosi: 2018
Hoitovastike: 332

Hinta: 265 000€

Sijanti: Soittajanlenkki 4, 90670 Oulu

RR:n 5/5

1 Sijainti

2 Erittäin korkea varustetaso

3 Isot ikkunat

4 EBUS-kotiautomaatio

5 Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys

Rakennusliike A Vänttilä Oy

Rakennusliike A Vänttilä Oy on suunnitellut ja rakentanut rivitaloja, paritaloja,  omakotitaloja ja toimitiloja Oulun seudun asukkaille ja yrityksille jo 15 vuoden ajan.

”Otamme kaikessa rakentamisessamme tinkimättömästi huomioon korkean laadun, ekologisuuden sekä ihmisten muuttuvat asumistarpeet ja asumistavat. Olemme ylpeitä ammattitaitoisista kirvesmiehistämme, jotka omalta osaltaan takaavat laadukkaan lopputuloksen.”

www.avanttila.com