Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Yhtiön viimeinen vapaa kolmio!

Tervetuloa As Oy Oulun Tahtimarssiin!

Hiukkavaaran uuden keskustan alueelle nousee 20 upeaa erillistaloa. Asuntoja löytyy 67 neliöstä 111 neliöön, yksi- ja kaksitasoisena.

Haluaisitko kodin, jossa jokaiselle on tilaa samalla tarjoten loistavan kasvu ympäristön? Onko peruspalveluiden läheisyys välttämätöntä? Haluaisitko kodin, jonka olet suunnitellut ammattilaisen kanssa juuri sinun perheesi tarpeiden mukaan? Nyt tämä kaikki on mahdollista!

Minun nimeni on As Oy Oulun Tahtimarssi. Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin?

Avara erillistalokolmio laadukkailla pintamateriaaleilla!

Kodin sydän, keittiö on fiksusti suunniteltu asunnon kulmaukseen niin että ruokailutila on samassa keittiön kanssa. Olohuone jää näin ollen hieman erilleen ja antaa rauhan kääriytyä työpäivän jälkeen sohvan nurkkaan. Erityismaininnan ansaitsee tavallisesta korotettu huonekorkeus.

Molemmat makuuhuoneet on sijoitettu asunnon vastakkaiseen päätyyn oleskelutiloista. Kokonsa puolesta makuuhuoneista toinen soveltuu niin makuuhuoneeksi, työhuoneeksi tai lastenhuoneeksikin!

L-mallin keittiö saarekkeella, laadukkailla Noblessa-kiintokalusteilla sekä integroiduilla kodinkoneilla. Kalustesuunnitelmaan pääset myös itse vaikuttamaan.

Olohuoneesta kulku omalle terassille, jonka saat halutessasi lasitettua jo rakennusvaiheessa!
Pesuhuoneesta löytyy kaikki tarvittava, jotta arkesi sujuu vaivatta, ja tottakai! Oma sauna.

Säilytystilasta asunnossa vastaa kiintokaapit molemmissa makuuhuoneissa, peilikaappi eteisessä sekä lämmin ulkovarasto autokatoksen yhteydessä. Autokatos sisältyy asunnon hintaan.

Kokonaisuuden kruunaa kattava lähtötaso, josta pääsetkin yhdessä ammattilaisten kanssa rakentamaan juuri oman näköisen lopputuloksen.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä:
Rauno Rahkonen 044 713 3207 rauno.rahkonen@tuplar.fi
Jaakko Immonen 040 143 6994 jaakko.immonen@tuplar.fi

Tarkista ajankohtainen varaustilanne:
https://tuplar.fi/kohde/as-oy-oulun-tahtimarssi/

Alue: Hiukkavaara on jatkuvasti kehittyvä alue ja sinne on suunniteltu suunniteltu mm. jäähalli, uimahalli, urheilukentät ja paljon muita aktiviteettejä. Loistavat ulkoilumahdollisuudet ja ketterä matka Oulun keskustaan kruunaavat alueen sijainnin. Lasten turvallinen ja lyhyt koulumatka on taattu, sillä koulu näkyy omalta pihalta.

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 74.5m2
Tilat: 3H+K+S
Kerros: 1/1
Rakennusvuosi: 2020
Hoitovastike: 224

Hinta: 198 000 €

Sijanti: Tahtimarssi 2-4 A2 , 90670 Oulu