Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa As Oy Oulun Tahtimarssiin!
Hiukkavaaran uuden keskustan alueelle nousee 20 upeaa erillistaloa. Asuntoja löytyy 67 neliöstä 111 neliöön, yksi- ja kaksitasoisena.

Haluaisitko kodin, jossa jokaiselle on tilaa samalla tarjoten loistavan kasvu ympäristön? Onko peruspalveluiden läheisyys välttämätöntä? Haluaisitko kodin, jonka olet suunnitellut ammattilaisen kanssa juuri sinun perheesi tarpeiden mukaan? Nyt tämä kaikki on mahdollista!

Minun nimeni on As Oy Oulun Tahtimarssi. Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin?

Avara erillistaloneliö laadukkailla pintamateriaaleilla!

Yhtenäinen keittiö olohuone on pohjaratkaisunsa ansiosta helposti kalustettavissa mieleisekseen: erityismaininnan ansaitsee tavallisesta korotettu huonekorkeus. Olohuoneesta kulku omalle terassille, jossa lasitusmahdollisuus.

Makuuhuoneet on sijoitettu fiksusti asunnon vastakkaisiin kulmiin, tämä antaa yksityisyyttä ja rauhaa jokaiselle huoneelle. Jokaisessa makuuhuoneessa säilytystilaa tuo kiintokaapistot.

I-mallin keittiö saarekkeella, laadukkailla Noblessa-kiintokalusteilla sekä integroiduilla kodinkoneilla. Kalustesuunnitelmaan pääset myös itse vaikuttamaan.

Eteisen yhteydessä oma erillinen kodinhoitohuone jonka yhteydessä kodin toinen wc. Erillisen kodinhoitohuoneen ehdottomasti suurimpana etuna on, että pesuhuone rauhoittuu pyykkihuollosta.

Tilavasta pesuhuoneesta löytyy wc:n lisäksi kaikki tarvittava, jotta arkesi sujuu vaivatta, ja tottakai! Oma sauna.

Säilytystilasta asunnossa vastaa kiintokaapit makuuhuoneissa, peilikaappi eteisessä sekä lämmin ulkovarasto autokatoksen yhteydessä. Autokatos sisältyy asunnon hintaan.

Kokonaisuuden kruunaa kattava lähtötaso, josta pääsetkin yhdessä ammattilaisten kanssa rakentamaan juuri oman näköisen lopputuloksen.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä:
Rauno Rahkonen 044 713 3207 rauno.rahkonen@tuplar.fi
Jaakko Immonen 040 143 6994 jaakko.immonen@tuplar.fi

Tarkista ajankohtainen varaustilanne:
https://tuplar.fi/kohde/as-oy-oulun-tahtimarssi/

Alue: Hiukkavaara on jatkuvasti kehittyvä alue ja sinne on suunniteltu suunniteltu mm. jäähalli, uimahalli, urheilukentät ja paljon muita aktiviteettejä. Loistavat ulkoilumahdollisuudet ja ketterä matka Oulun keskustaan kruunaavat alueen sijainnin. Lasten turvallinen ja lyhyt koulumatka on taattu, sillä koulu näkyy omalta pihalta.

Vaikka kaikki palvelut ovatkin ihan käden ulottuvilla niin As Oy Oulun Tahtimarssi on päättyvän tien varrella, tarkoittaen, että siitä ei ole läpikulkua muille asuinalueille. Alue on siis rauhallinen ja sivussa muusta liikenteestä.

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 83m2
Tilat: 4H+K+S
Kerros: 1/1
Rakennusvuosi: 2020

Hinta: 220 000 €

Sijanti: Tahtimarssi 2-4 A3 , 90670 Oulu