Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa As Oy Oulun Sarastukseen:

Hei!

Sarastus. Hetki, jolloin aamulla alkaa tulla valoisaa, ja voit herätä omasta kodista virkeänä uuteen päivään. Toivottavasti tämä on juuri sinun kotisi. Antaapa Oulun Sarastuksen kertoa itsestään.

Minun nimeni on Kauppalinnankatu 1 B30. Minut on rakennettu vuonna 2014 ja minulla on tarjota tilaa 60,5m2:n. Olen siis kerrostalokolmio, ja etsin uutta omistajaa. Ompa teitä yksi tai useampi, niin haluan tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla minusta tarkemmin?

Minä pähkinänkuoressa:

Ruuanlaitto on yksi harrastuksistani ja tämän vuoksi olen satsannut rakennusvaiheessa erityisesti keittiööni. Keittiö sijaitsee oleskelutilojen yhteydessä, jolloin voin pitää seuraa vierailleni kokatessani. Huoneiston levyinen parveke antaa lisätilaa vuoden ympäri ja mahdollistaa niin pienet kuin suuremmatkin jatkot tai etkot.

Makuuhuoneet sijaitsevat eripuolilla huoneistoa taaten yksityisyyden. Jokaisessa makuuhuoneessa löytyy säilytystilaa runsaasti, ja näin  kaikki tarpeellinen pysyy siistissä järjestyksessä.

Entäs oma sauna? No tottakai minulta löytyy oma sauna, joten laitetaan virvokejuomat kylmään ja sauna lämpiämään. Voimme siitä jatkaa vaikka rentouttavan elokuvaillan parissa.

Alue:

Yliopisto vierellä turvaa sivistyksen, naapurissa asuva Linnanmaan Prisma huolehtii perheemme muonituksesta ja Pohjantien läheisyys takaa mutkattoman kulkemisen pohjoiseen sekä etelään. Kun kaikki tarvittava löytyy läheltä, voin keskittyä olennaiseen: elämiseen.

Ota yhteyttä:

Minusta on pidetty todella hyvää huolta, joten kaikki pinnat ovat uutta vastaavassa kunnossa. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta parhaimman käsityksen minusta saatte paikan päällä, joten mitä jos sovittaisiin tärskyt?

Yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR LKV:n avulla (Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi)

Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 60,5m2
Tilat: 3h+k+s
Kerros: 1/4
Rakennusvuosi: 2014
Hoitovastike: 131,35€/kk

Hinta: 174 900€

Sijanti: Kauppalinnankatu 1 B30, 90570 Oulu