Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Hei,

Minun nimeni on Oulun Origo, Olen arkkitehtitoimisto Veli Karjalaisen suunnittelema ja Rakennusteho Oy:n rakentama sekä TuplaR:n välittämä 16 kerroksinen kerrostalo Oulun keskustassa, aivan rautatieaseman vierellä. Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin?

Yli sadan neliön asunto Oulun keskustasta!

Tämä Origon suurin asunto sopii erinomaisesti isommalle perheelle, joka rakastaa kaupunkielämää. Asunnon pohjaratkaisussa on huomioitu käytännöllisyys, joten makuuhuoneet on sijoitettu erilleen toisistaan, taaten näin jokaiselle oman rauhan.

Asunnon oleskelutilat ovat asunnon keskiössä, joihin luonnonvaloa tulvii isoista ikkunoista. Olohuone on todella iso, joten koko perhe pääsee viettämään helposti yhteistä aikaa. Olohuoneesta on käynti valtavan kokoiselle lasitetulle parvekkeelle, josta aukeaa kauniit kaupukimaisemat.

Keittiö ja ruokailutila ovat täydellisiä tiloja vieraiden kestitsemiseen. Keittiösaarekkeen ympärillä on mukava syödä aamupalaa ja saareke jakaa sopivasti keittiötä ja ruokailutilaa.

Makuuhuoneita asunnossa on kolme ja tarvittaessa yhden makuuhuoneen on helppo muuttaa kotikonttoriksi. Kahdessa makuuhuoneessa on tilavat vaatehuoneet, joten säilytystilaakin riittää.

Arjen luksusta tuo pesuhuoneen kylpyamme ja tyylikkäällä lasiseinällä varustettu sauna. Pesuhuoneen lisäksi asunnossa on kaksi erillistä wc:tä, joista toisessa on paikka pyykinpesukoneelle.

Alue:

Origo sijaitsee aivan Oulun keskustan ytimessä, jossa on kaikki palvelut kävelyetäisyyden päässä. Rautatieasema on Origon vierellä ja linja-autoasema sijaitsee asematunnelin toisessa päässä, sekä moottoritielle pääsee muutamassa minuutissa. Tästä ei kaupunkiasuminen enää parane.

Kattavat liikuntamahdollisuudet Raksilassa ovat kävelymatkan etäisyydellä ja niin Raksilaan kuin ympäri kaupunkia lähtevät pyöräilyreitit lähtevät suoraan kotirappusilta ja mahdollistavat vaivattoman liikkumisen kaupungissa.

Varustetaso:

Origossa on panostettu toiminnallisuuteen ja taloyhtiöön on rakennettu nopeampi hissi, joka helpottaa asukkaiden arkea. Arkea on helpotettu myös Kone Residential Flow -ratkaisulla, jolla voit operoida rakennuksen ulko-ovia, hissejä ja ovipuhelinta älypuhelimellasi: kosketus tai käden heilautus lukijalaitteeseen riittää.

Ota yhteyttä:
Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla
(Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi).
(Jaakko: 040-1436994, jaakko.immonen@tuplar.fi)
Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 107m2
Tilat: 4H+KT+S
Kerros: 11/16
Rakennusvuosi: 2023
Hoitovastike: 513.6

Hinta: 569 600 €

Sijanti: Rautatienkatu 1 A98 , 90100 Oulu