Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa As Oy Oulun Rumpumarssiin!

Miltä kuulostaisi koti hissillisestä pienkerrostalosta? Haluaisitko kodin, jossa kodin sijainti tarjoaa loistavan kasvuympäristön? Onko peruspalveluiden läheisyys välttämättömyys? Nyt tämä kaikki on mahdollista!

Minun nimeni on As Oy Oulun Rumpumarssi, Olen arkkitehtitoimisto Arkadin suunnittelema ja Rakennusliike Vänttilä Oy:n rakentama sekä TuplaR:n välittämä kolmikerroksinen pienkerrostalo Oulun Hiukkavaarasta. Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin?

Myynnissä samalla pohjalla myös:

As 16 Krs: 3 Myyntihinta 33 300€ Velatonhinta: 77 700€

Pohjaratkaisun ansiosta alkovi on sijoitettu erilleen oleskelutilasta. Keittiö sekä kylpyhuone jakavat tilaa erinomaisesti asunnon keskiössä.

Eteisestä löytyy säilytystilaa ulkovaatteille sekä siivouskaappi. Alkoviin mahtuu helposti isompi parivuode ja alkovissa on myös kiintokaappi helpottamassa säilytysratkaisuita.

Kylpyhuone sijaitsee alkovin välittömässä läheisyydessä, joten kulku vessaan on öisinkin helppoa. Kylpyhuoneessa on lisäksi paikka pesukoneelle.

Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava ruoanlaittoon ja keittiön sijainti kodissa mahdollistaa, että oleskelutila on mahdollisimman iso. Oleskelutila on helppo sisustaa mieleisellään tavalla ja tilaa on reilusti niin ruokapöydälle kuin olohuoneen kalusteille.

Oleskelutilasta on käynti lasitetulle parvekkeelle, joka tuo runsaasti lisätilaa ja palvelee kesäisin yhtenä lisähuoneena!

Alue:

Hiukkavaaran keskustan monipuoliset palvelut tulet tavoittamaan taloyhtiön pihalta kävellen minuutissa. Keskustassa on uusi koulu, kauppakeskus ja urheilukenttäkokonaisuus, jonne on kaavailtu mm. uimahalli/jäähalli. Lisäksi urheilua rakastaville kodin läheltä lähtee valaistut hiihtoladut ja lenkkipolut. Hiukkavaaran keskustaan tulee kaikki peruspalvelut, jolloin arkesi sujuu mutkitta. Hiukkavaaran keskustan palveluista voit lukea lisää Oulun Kaupungin sivuilta.

Ota yhteyttä:
Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla.
(Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi).
(Jaakko: 040-1436994, jaakko.immonen@tuplar.fi)
Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 35m2
Tilat: 1H+K+KH
Kerros: 2/3
Rakennusvuosi: 2022
Hoitovastike: 123

Hinta: 111 000 €

Sijanti: Rumpumarssi 25 as9 , 90670 Oulu