Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Loistavalla pohjaratkaisulla varustettu kaksio Lipporannasta!

Asunnon oleskelutilassa on reilusti neliöitä, sillä siellähän sitä aikaa eniten vietetään. Kokonaisuus on avoin ja isompikin kaveriporukka mahtuu vaivatta viettämään iltaa yhdessä.

Keittiö on sijoitettu L-mallisesti, joten kaappi- ja tasotilaa on runsaasti. Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen maittavien aterioiden valmistamiseen ja isommalle ruokailuryhmälle on hyvin tilaa keittiön ja olohuoneen välissä.

Olohuone on erittäin valoisa isojen ikkunoiden ansiosta ja olohuoneesta makuuhuoneeseen pääsee kahdesta ovesta. Makuuhuoneessa on yksi seinä täynnä kiintokaappeja, joten vaatteille on hyvin säilytystilaa.

Kylpyhuoneen värimaailmassa yhdistyy tumman harmaa ja valkoinen tuoden miellyttävän kontrastin. Kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle ja omaan saunaan pääsee nauttimaan laadukkaan Helo-kiukaan pehmeistä löylyistä.

Alueena Lipporanta sijoittuu Tuiran, Hietasaaren sekä Toppilansaaren läheisyyteen. Sijainti lähellä vesistöä tuo mukanaan kauniit ulkoilumaisemat vuorokaudenajasta riippumatta. Kävelymatkan päässä löytyy kappale kauneinta Oulua – Nallikari. Lähikauppana sinua palvelee K-Supermarket.

Lisäksi saat käyttöösi Kotikatu365 konseptin mukaiset monipuoliset palvelut joita hallinnoit kätevästi digitaalisen palveluportaalin kautta puhelimen tai tietokoneen välityksellä.

Kotikatu365 palvelut:
– Aulapalvelu jossa sinua palvelee vastaanottovirkailija kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa.
– Nykyaikainen ja viihtyisä kuntosali.
– Lipporannan asukkaiden yhteinen olohuone sekä keittiö. Olohuoneesen tilataan asukkaiden toiveesta aikakausi- sekä sanomalehtiä, lisäksi käytössäsi on kattava kanavapaketti vaikkapa urheilun seuraamiseen.*
– Todella näyttävä saunatila.*
– Vierashuone, jonne majoitat läheltä tai kaukaa saapuvan vieraan.*
– Asukkaiden yhteiskäytössä on henkilöauto sekä polkupyöriä.*
– Lisäpalveluna voit myös tilata palveluportaalin kautta itselle ruokalähetin, pikatalkkarin tai vaikka kotisiivouksen.

*tähdellä merkityt palvelut ovat varattavissa yksityiskäyttöön palveluportaalin kautta.

Ota yhteyttä: Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi
Jaakko: 040-1436994, jaakko.immonen@tuplar.fi
Miika: 040-1870845, miika.takalo@tuplar.fi

Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 49.5m2
Tilat: 2H+KT+S
Kerros: 2/8
Rakennusvuosi: 2019
Hoitovastike: 173.03

Hinta: 169 900 €

Sijanti: Lipporannantie 9 C10 , 90500 Oulu