Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa Kotikatu365 Lipporantaan!

2H+KT+S 49,5m2

Miltä kuulostaisi oma asukkaiden kuntosali huippuluokan varustetasolla, taloyhtiön omat juhla- sekä kokous- ja saunatilat, ja lukemattomat muut erikoisuudet. Kotikatu365 tarjoaa asukkailleen kaiken tämän ja paljon muuta: Yli 500m2 yhteisiä tiloja asukkaille ja yhteiskäyttöön tarkoitettuja välineitä tuovat tämän taloyhtiön asukkaille harvinaista luksusta.

Tämä kerrassaan upea toiseksi ylimmän kerroksen kaksio sisältää 49,5 neliötä. Valoisa ja vaalea asunto on helppo sisustaa mieleisekseen. Pohjaratkaisu on suunniteltu erittäin fiksusti, sillä olohuone ja keittiö ovat yhdistetty. Näin saadaan suuri avoin tila, jonka voi kalustaa haluamallaan tavalla. Kauniista keittiöstä löytyy huippuluokan kodinkoneet.

Makuuhuoneeseen kulku kahdesta suuntaa, kätevien liukuovien kautta. Makuuhuoneessa runsaasti kaappitilaa, koko seinän leveydellä.

Tilavasta kylpyhuoneesta löytyy oma sauna. Tummilla sävyillä varustettu kylpyhuone on äärimmäisen tyylikäs ja käytännöllinen, sillä siellä on paikka pesutornille. Asunnon viimeistelee lasitettu parveke.

Alueena Lipporanta sijoittuu Tuiran, Hietasaaren sekä Toppilansaaren läheisyyteen. Sijainti lähellä vesistöä tuo mukanaan kauniit ulkoilumaisemat vuorokaudenajasta riippumatta. Kävelymatkan päässä löytyy kappale kauneinta Oulua – Nallikari. Lähikauppana sinua palvelee K-Supermarket.

Kotikatu365 palvelut:
– Aulapalvelu jossa sinua palvelee vastaanottovirkailija kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa.
– Nykyaikainen ja viihtyisä kuntosali.
– Lipporannan asukkaiden yhteinen olohuone sekä keittiö. Olohuoneesen tilataan asukkaiden toiveesta aikakausi- sekä sanomalehtiä, lisäksi käytössäsi on kattava kanavapaketti vaikkapa urheilun seuraamiseen.*
– Todella näyttävä saunatila.*
– Vierashuone, jonne majoitat läheltä tai kaukaa saapuvan vieraan.*
– Asukkaiden yhteiskäytössä on henkilöauto sekä polkupyöriä.*
– Lisäpalveluna voit myös tilata palveluportaalin kautta itselle ruokalähetin, pikatalkkarin tai vaikka kotisiivouksen.

*tähdellä merkityt palvelut ovat varattavissa yksityiskäyttöön palveluportaalin kautta.

Kysy lisää välittäjältä:
Rauno Rahkonen
044 713 3207
rauno.rahkonen@tuplar.fi

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 49.5m2
Tilat: 2H+KT+S
Kerros: 7/8
Rakennusvuosi: 2019
Hoitovastike: 173.03

Hinta: 189 900 €

Sijanti: Lipporannantie 9 C45 , 90500 Oulu