Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa As Oy Salmenrannan Suurimo:

Samaan pihapiiriin Ryynin ja Jyvän kanssa kohoaa upea 65 huoneistoa sisältävä Salmenrannan Suurimo. Rauhallinen asuinalue tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet puistoineen ja rantaviivaa pitkin kulkevine lenkkeilymahdollisuuksineen, kuitenkin vain pyöräilymatkan päässä kaupungin palveluista. Pihapiiristä löytyy myös erilaisia aktiviteetteja kaiken ikäisille ja yksi parhaista yksityiskohdista onkin asukkaiden käyttöön tarkoitettu minigolf-rata.

Hei!

Minun nimeni on Salmenrannan Suurimo. Olen arkkitehtitoimisto Veli Karjalaisen suunnittelema ja Rakennusteho Oy:n rakentama sekä TuplaR:n välittämä viiden kerroksen kerrostalo merellisessä Toppilansalmessa. Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin? Klikkaa auki tulevan kotisi asuntokuvaus alta.

3H+KK+S / 59,5m2

Tämä koti säväyttää heti oven avattuasi, koska keittiön ja olohuoneen yhtenäinen avara tila vakuuttaa varmasti vaativammankin asukkaan. Suunnittelun keskiössä on ollut asunnon muunneltavuus ja hyvän pohjaratkaisun ansiosta tilan voi sisustaa useammalla eri tavalla. Suurten ikkunoiden ansiosta täältä ei luonnonvalo lopu kesken!

Suoraan olohuoneesta pääset omalle lasitetulle parvekkeelle, joka takaa mahdollisuuden nauttia raikkaasta ulkoilmasta säältä suojassa 24/7/365.

Makuuhuoneita on kaksi, jotka sijaitsevat eri puolilla huoneistoa taaten niiden yksityisyyden. Toisesta makuuhuoneesta pääsee suoraan tilavaan vaatehuoneeseen, kun puolestaan toisen mh:n vaatteet säilöt kiintokalusteissa.

Kokonaisuuden kruunaa oma sauna, joten ei muuta kuin virvokejuomat kylmään ja sauna lämpiämään. Saunaa odotellessa voi käydä pelaamassa kierroksen taloyhtiön omalla minigolf-radalla.

Alue:

Toppilan satama on kulttuurihistoriallisesti Oulun merkittävimpiä alueita. Alunperin siellä on toiminut tärkeimpiä teollisuuteen ja merenkulkuun liittyviä yrityksiä. Nykyään uusien kotien ja hyvien kulkuyhteyksien sekä palveluiden johdosta alue on todella suosittu asuinalue. Ulkoilumaastot sekä merellisyys luovat tunnelman, jota ei muualta löydy. Hietasaaren uimaranta ja monet muut virkistysalueet ovat vain kivenheiton päässä, joten myös aktiivisille ihmisille löytyy hyvät harrastusmahdollisuudet.

Ota yhteyttä:

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla (Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi).

Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 59.5m2
Tilat: 3h+kk+s
Kerros: 4/5
Rakennusvuosi: 2019
Hoitovastike: 172.55

Hinta: 219 800 €

Sijanti: Höyrymyllyntie 12 A26 , 90520 Oulu