Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Minun nimeni on Oulun Arte, Olen arkkitehtitoimisto Veli Karjalaisen suunnittelema ja Rakennusteho Oy:n rakentama sekä TuplaR:n välittämä 8 kerroksinen kerrostalo Oulun keskustassa, aivan rautatieaseman vierellä. Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin?

Saunallinen kolmio lasitetulla parvekkeella!

Erillinen eteinen tuo mukavasti yksityisyyttä oleskelutiloihin pitäen toiminnot erillään. Eteisen yhteydessä lisäksi myös erillinen wc!

Avara yhtenäinen keittiö-olohuone on helposti kalustettavissa mieleisekseen tehokkaan pohjaratkaisunsa ansiosta ja keittiöstä löytyy runsaasti tilaa ruuanlaittoon. Olohuoneesta on kulku omalle lasitetulle parvekkeelle, joka toimii lisähuoneena ympäri vuoden.

Makuhuoneet on sijoitettu erilleen oleskelutiloista joten oma rauha on taattu! Päämakuuhuoneessa ranskalainen parveke kaksoisovilla tuo huoneeseen luonnonvaloa! Säilytystilasta huolehtii kiintokaapistot! Toisen makuuhuoneen yhteyteen puolestaan on sijoitettu vaatehuone jonka ansiosta huone kaikki neliöt on saatu hyötykäyttöön!

Kokonaisuuden kruunaa näyttävä ja tilava käytävämallinen kylpyhuone, jossa pyörität arjen pyykkihuollonkin vaivatta. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös tottakai! Oma sauna.

Tarkista ajankohtainen varaustilanne:
https://tuplar.fi/kohde/as-oy-oulun-arte-i/

Alue:
Arte sijoittuu keskustan välittömään läheisyyteen, joka tuo kattavat kaikki palvelut kävelymatkan päähän eivätkä kulkuyhteydet tästä enää parane: Juna-asema vierellä, linja-autot asematunnelin toisessa päässä, autolla moottoritielle muutamassa minuutissa ja polkupyöräreitit kotirappusilta. Tämä on kaupunkiasumista parhaimmillaan.

Ps. Raksilan liikuntapuisto puolestaan huolehtii että aktiivisempikin liikkuja löytää aktiviteettiä itselleen vuodenajasta riippumatta.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä esittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla:
Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi
Jaakko: 0401436994, jaakko.immonen@tuplar.fi

Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 72.5m2
Tilat: 3H+K+S
Kerros: 8/8
Rakennusvuosi: 2020

Hinta: 356 200 €

Sijanti: Rautatienkatu 1 C43+49 , 90100 Oulu