Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa As Oy Kiulukankaan Terva 4!

 

Jokainen meistä on tavalla tai toisella törmännyt vähintäänkin jossain muodossa elämänsä aikana Tervaan, oli se sitten lapsena kesämökillä shampoona, sisurasiassa pastillina tai puunsuojauksessa. Voihan joku olla kokenut klassisen tervaa & höyheniä tempunkin. Minulla on ilo ja kunnia esitellä teille; As Oy Kiulukankaan Terva !

 

Minun nimeni on Kiulukankaan Terva 4. Olen arkkitehtitoimisto Veli Karjalaisen suunnittelema ja Rakennusteho Oy:n rakentama sekä TuplaR:n välittämä neljän kerroksen kerrostalo Kiulukankaalla. Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin?

Päivitetyn varaustilanteen sekä tarkemmat tiedot asunnoista saat välittäjältä.

 

Kokonaisuuteen valmistuu 44 upeaa uutta kotia. Huoneluku vaihtelee yhdestä kolmeen makuuhuoneeseen, joten olipa elämäntilanteesi mikä tahansa Terva 4 0n loistava vaihtoehto. Asuntojen pinta-ala puolestaan vaihtelee välillä 28,8-66,0 m2.

Alue:

Sijainti on hyvä olet sitten liikkumassa pohjoiseen tai etelään, sillä Kuusamontie kulkee sopivan läheltä. Kiulukankaan suojaisa alue tuo kuitenkin oman rauhan arjen kiireiden keskellä. Nopeasti kehittynyt ja kasvava Kiulukangas palvelee asukkaitaan vauvoista vanhuksiin. Kiulukangas yhdistyy Hiukkavaaran ja Haapalehdon ulkoilureitteihin jotka talvella palvelevat hiihtolatuina. Monipuoliset Hiukkavaaran palvelut löytyvät vain muutaman kilometrin päässä. Hiukkavaarasta löytyy mm, monitoimitalo, koulu, sekä kirjasto.

Päivitetyn varaustilanteen sekä tarkemmat tiedot asunnoista saat välittäjältä.

 

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla:

Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi

Jaakko: 040-1436994, jaakko.immonen@tuplar.fi

Eemeli: 041-3187831, eemeli.heikkinen@tuplar.fi

 

Olisi kiva tutustua teihin!

Kohteen esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Kohteen tiedot

Koko: 28,8-66,0m2
Tilat:
Rakennusvuosi: 2021

Hinta:

Sijanti: Muuripadantie 1, 90630, OULU