Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa As Oy Koskenrannan Saluuttiin:

”Kiikustuolissa istun ja sinua muistelen. Muistini tylsillä luistimilla luoksesi luistelen. Siihen kesään kauan kauan sitten syksyksi kääntyneeseen ja omaan hahmooni ensirakkauden poltteeseen nääntyneeseen. Siellä rannalla vihreän joen, rakkaudestani kertoen, sanoin eivät kai kukkaset kuki turhaan, nyt poimimme sen, ensimmäisen yhteisen” KODIN. Näin lauloi Eppu Normaali. Tätä kokonaisuutta passaa muistella vielä kiikkustuolissakin. Annetaan Koskenrannan Saluutin 102m2 kodin kertoa itsestään hieman lisää.

Minä pähkinänkuoressa:

Varustelultani olen ylivoimainen. Keittiön vakiovarusteena ovat aidot kivitasot ja integroidut kodinkoneet sekä energiatehokkaat induktioliedet. Lukituksesta huolehtii Oulussa kehitetty iLOQ: maailman ensimmäinen ja ainoa elektroninen lukitusjärjestelmä.

Sovin erinomaisesti isommallekkin perheelle. Kolme makuuhuonetta eripuolilla huoneistoa takaa niiden yksityisyyden ja jokaisessa makuuhuoneessa on joko kiintokalusteet tai vaatehuone tavaroiden säilytykseen. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä avaraa tilaa, josta on suora yhteys lasitetulle parvekkeelle. Lasitus antaa suojaa kaikkiin vuodenaikoihin ja toimii mukavana ”lisähuoneena”. Mitä jos nautittaisiin keittiössä loihditut herkut Oulujokea ihaillen?

Oma sauna takaa, että raskaan työpäivän tai lenkkipolkujen ääreltä on helppoa siirtyä rentouttaviin löylyihin. Pesuhuone on varusteltu kahdella suihkulla, joten tilaa löytyy useammallekin saunojalle. Kokonaisuuden kruunaa erillinen kodinhoitohuone: YES ei enää pyykkirumbaa ympäri kotia!

Alue:

Maisemat, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Valoisa ja avara asunto on suunniteltu avautumaan jokimaisemin upealle näköalapaikalle.

Kotirappusiltasi on vain kivenheitto torinrantaan, venesatamaan ja uimarannoille. Lisäksi upeat urheilualueet, kuten urheilustadion ja Raatin uimahalli sekä kattavat lenkkipolut ovat aivan vieressä. Mitä muuta voisit asuinalueelta toivoa?

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla (Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi).

Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 102m2
Tilat: 4h+k+s
Kerros: 7/8
Rakennusvuosi: 2016
Hoitovastike: 512,40€/kk

Hinta: 387 000€

Sijanti: Koskitie 39 E42, 90500 Oulu

RR:n 5/5

1 Isot ikkunat

2 Varustetaso

3 Iso lasitettu parveke

4 Näkymät

5 Sijainti