Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa Leville, suomen suurimpaan ympärivuotiseen laskettelu – ja matkakeskukseen.

Vuodenajasta riippuen löydät varmasti tekemistä kaikenikäisille, sillä Levi tarjoaa aina parastaan. Levillä pääset vaeltamaan päätähuimaavan kauniisiin maisemiin, laskettelemaan aamusta iltaan ja rentoutumaan ihanaan kylpylään.

Ravintoloita on rennommasta mausta hienostuneempaan ja koko perheelle löytyy tekemistä esimerkiksi eläinpuistosta tai poroajelulta. Jos taas tarvitset irtiottoa arjesta niin yöelämän sydämessä Hullu Poro areenalla esiintyy Suomen suurimpia nimiä ja Vinkkarissa voit tanssia monot jalassa pöydillä afterskissä. Oli se sitten mitä tahansa, sen löydät Leviltä.

Kompakti ylimmän kerroksen täysin kalustettu 26 neliön saunallinen hotellihuone on loistava majoituspaikka niin pariskunnille kuin kaveruksille. Huoneesta löytyy kaikki mitä voisit huolettomalta lomalta tarvita; televisio, täysin varusteltu keittiö ja kuivauskaappi vaatteille sekä oma pieni sauna. Sängyn lisäksi huoneessa on myös vuodesohva, joka tuo lisää nukkumatilaa tarvittaessa. Hintaan sisältyy myös astiasto ja täyskalustus.

Loistavan sijaintinsa, tulevan vastaanottotiskin ja ravintolan vuoksi kohde on täydellinen myös sijoituskäyttöön. Hyvä sijainti takaa erinomaisen vuokratuoton vuodenajasta riippumatta. Voit myös halutessasi ottaa kohteen omaan käyttöön. Sijoittamista juuri sinun ehdoillasi. Kuulostaako hyvältä?

Mikäli ostat osakkeen alvilliseen käyttöön, on sinulla mahdollista saada osakkeesta alvin palautusta noin 566€/m2 = n. 14 700€ 26m2 huoneistossa.

Ota yhteyttä ja pyydä virtuaaliesittely:

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla (Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi).

Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 26m2
Tilat: 1H+K+S
Kerros: 3/3
Rakennusvuosi: 2020
Hoitovastike: 88.4

Hinta: 119 900 €

Sijanti: Postintie 3 H318 , 99130 Kittilä