Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Myytävänä uniikki omakotitalo Kempeleestä!

Oletko haaveillut tilavasta omakotitalosta, josta löytyy kaikille jotain? Kempeleessä Vesitornintiellä sijaitsee upea omakotitalo kaikilla herkuilla. Sisällä asunnossa on harvinaisia erikoisuuksia, kuten uniikki takkahuone ja viinikellari.

Tässä tilavassa 176,5 neliön asunnossa on erittäin hieno, moderni keittiö. Laadukkaiden kodinkoneiden lisäksi keittiössä on leivinuuni, jossa paistat esimerkiksi herkulliset rieskat. Keittiö yhdistyy avoimeen, suureen olohuoneeseen. Kolme makuuhuonetta tarjoaa toimivuutta ja tilaa perheelle. Tätä toimivuutta korostavat edelleen vaatehuone sekä erillinen kodinhoitohuone. Kirsikkana kakun päällä tilava kylpyhuone ja oma sauna.

Yksi asunnon ehdottomista kohokohdista on tunnelmallinen takkahuone, jossa uniikki takka kattaa koko seinän. Tässä tilassa kelpaa rentoutua iltaisin. Keittiöstä löytyy luukku, joka vie kellariin, jossa säilöt parhaat vuosikertaviinisi.

Asunto ei ole kuitenkaan vielä kokonaan tässä, sillä sen yhteyteen on rakennettu 30,5m2 kokoinen sivurakennus. Huipputrendiksi noussut etätyö on huomioitu erillisellä toimistotilalla, jota voi halutessaan käyttää vaikka vierashuoneena. Sivurakennuksessa on oman toimiston lisäksi myös paljon varastotilaa, sekä autokatos.

Omalla 775m2 tontilla sijaitsevan asunnon takapihalla on hieno patio, jossa nautit kesällä auringonpaisteesta. Patiolla grillaat maittavat grilliruoat koko perheelle. Kattavasti remontoitu talo on liitetty kesällä 2021 kaukolämpöön.

Kempele alueena tarjoaa kattavat kunnalliset palvelut, monipuoliset maastot ja mainiot harrastusmahdollisuudet. Kouluun matkaa kilometri ja päiväkotiin 500 metriä. Alueella on oma rauhansa, kuitenkin vain noin vartin ajomatkan päässä Oulun keskustasta.

Asunnosta saatavilla myös 3D-esittely.

Ota yhteyttä:
Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla
(Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi).
(Jaakko: 040-1436994, jaakko.immonen@tuplar.fi)

Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 161.5m2
Tilat: 6h+k+khh+s+3wc+vh+AK
Kerros: 1/1
Rakennusvuosi: 1975

Hinta: 235 000 €

Sijanti: Vesitornintie 19 , 90440 Kempele