Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa Oritputaantie 31:

Hei!

Minun nimeni on Oritputaantie 31. Olen vuonna 1988 valmistunut, 2000-luvulla lattiasta kattoon remontoitu, puistoalueen vierellä sijaitseva omakotitalo ja etsin uutta omistajaa. Onpa teitä yksi tai useampi niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitteko kuulla minusta tarkemmin?

Rakennustekniikka:

Olen tarkka rakentamisesta sekä huoltohistoriastani. Rakentamisvaiheessa halusin erottua ikätovereistani valitsemalla Mittatalo Oy:n talotoimituksen, jonka rakenneratkaisut olivat omaa aikaansa edellä. Minulta löytyy kansioittain tietoa siitä, kuinka minut on rakennettu sekä tarkat raportit remonteista, joita olen vuoden varrella tehnyt. Voinkin sanoa, että vaikka ikää minulla on jo yli 30 vuotta, olen erinomaisessa kunnossa. TuplaR LKV kertoo mielellään lisää.

Pohjaratkaisu:

Ensimmäisestä kerroksesta löydät kolmen makuuhuoneen lisäksi näyttävän saunaosaston, todella tilavan erillisen keittiön LEIVINUUNILLA ja oleskelutilan. Olohuoneesta on suora yhteys 50m2 terassille, josta noin 30m2 on lasikatettu. Olohuoneessa on myös TAKKA, jonka tunnelmaa kuunnellessani huomaan ajattelevani: olen kotona.

Vuonna 2010 tarvitsin lisätilaa, joten rakensin yläkertaan arkiolohuoneen, kaksi makuuhuonetta ja parvekkeen. Yhteensä minulla on siis VIISI makuuhuonetta, jotka kaikki sijaitsevat eripuolilla huoneistoa taaten niiden yksityisyyden.

Kokonaisuuden kruunaa AUTOTALLI ja AUTOKATOS.

Yksityiskohdat:

Mielestäni laatu ratkaisee, jonka vuoksi kaikki puukuviolliset materiaalit ovat oikeaa puuta. Olen panostanut yksityiskohtiin: umpipuuovet keittiössä, umpitammiportaat lasikaiteella, tammiparketti, RST-kodinkoneet, elfa-säilytysjärjestelmät, heti valmis –sähkökiuas. Tule paikan päälle löytämään kotini muut hienot yksityiskohdat.

Asuinalue:

Iinatti asuinalueena on erittäin rauhallinen. Palvelut löytyvät kivenheiton päästä ja Oulun keskustan tavoitat ketterästi uuden liittymän kautta. Palveluiden löytyessä viereltä sujuu arkesi mutkitta. Entäs kuntoilumahdollisuudet? Iinatti on tunnettu hyvin hoidetuista hiihto- ja lenkkeilypoluista, joten kesäkuntosi on taattu.

Ota yhteyttä:

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta parhaimman käsityksen tästä kauniista kodista saat paikan päällä. Ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR LKV:n avulla (RR, 0447133207 / rauno.rahkonen@tuplar.fi).

Olisi mukava tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 163m2
Tilat: 5h+k+s+khh+AT/AK
Kerros: 1/2
Rakennusvuosi: 1988 (2010)

Hinta: 259 000€

Sijanti: Oritputaantie 31, 90240 Oulu

RR:n 5/5

1 Sijainti

2 Tehokas pohjaratkaisu

3 Täysin remontoitu

4 Laadukkaat materiaalit

5 Kattavasti tietoa kodista.