Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa As Oy Möylynmatalaan:

Hei! Olen vuonna 1983 valmistunut remontoitu 83 neliöinen rivitalohuoneisto Kemin Peurasaaressa ja etsin uutta omistajaa. Onpa teitä yksi tai useampi, niin haluan tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla minusta tarkemmin?

Sijaitsen rauhallisella asuinalueella, kuitenkin kätevästi vain 5 minuutin ajomatkan päässä Kemin keskustan palveluista ja ulkoilureiteistä.

Minulle tärkeää on sujuva, toimiva arki ja sen vuoksi olen laittanut tuulikaappiin käytännöllisen laattalattian ja eteiseen reilun kokoiset peilikaapistot. Eteisestä löytyy myös todella tyylikkäästi remontoitu erillinen WC. Olen käyttänyt asuntoni jokaisen neliön hyödyksi ja sijoittanut kaapit myös portaiden alle.

Heti eteisen vierestä löytyy hyvin varusteltu tilava keittiö, josta ei varmasti lopu kaappitila kesken. Luksusta arkeen tuo viinikaappi, jääpalakone ja ihanat kivitasot. Ruoan laittaminen sujuu täällä varmasti saumattomasti.

Alakerrasta löytyy myös hyvän kokoinen oleskelutila joka jatkuu aina omalle rauhaisalle terassille ja takapihalle. Piha sijaitsee talon aurinkoisella puolella, joten täällä kelpaa paistatella päivää esimerkiksi grillijuhlien merkeissä.

Pohjaratkaisuni on todella toimiva ja olenkin sijoittanut makuuhuoneet omaan rauhaansa yläkertaan. Olen laittanut molempiin makuuhuoneisiin hyvin säilytystilaa, koska haluan että löydät kaikille tavaroillesi paikan vaivattomasti. Makuuhuoneiden lisäksi yläkerrasta löytyy pesutilat, sauna ja asunnon toinen WC. Lasitettu parveke tuo lisää oleskelutilaa myös yläkertaan ja se on mitä mainioin vilvoittelupaikka löylyjen jälkeen.

Muualla hyvä, kotona paras.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla (Rauno: 044-7133207).

Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 83m2
Tilat: 3h+k+s
Kerros: 1-2/2
Rakennusvuosi: 1983
Hoitovastike: 299,40€/kk

Hinta: 99 000 €

Sijanti: Peuranpolku 2 D16, 94720 Kemi

RR:n 5/5

Sijainti

Pohjaratkaisu

Remontoitu

Lasitettu parveke

Hyvin säilytystilaa