Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa As Oy Oulun Puistovahtiin:

Olen aina halunnut ison kodin keskustasta merinäköalalla. Kodin, jossa voin ihailla Oulun tuomiokirkkoa ja kaupungin siluettia. Kodin, jossa postikorttimaisemat vaihtuvat ikkunoissa vuodenajan mukaan.

RR ylpeänä esittää: Puistovahdin Penthouse.

Tätä korkeammalle ei Oulussa pääse! Uusi maamerkki kohoaa kattojen ylle, keskustan palveluiden läheisyyteen.

Pohjaratkaisussa ja materiaalivalinnoissa luotin ammattilaiseen: kokonaisuus on hiottu oman sisustussuunnittelijan kanssa pienintä yksityiskohtaa myöten. Laadukkaat materiaalit muodostavat harmonisen kokonaisuuden, joka miellyttää vaativampaakin silmää.

Kodin avokeittiö ja todella tilava olohuone muodostavat yhdessä viihtyisän oleskelutilan, joka jatkuu koko huoneen levyiselle lasitetulle puolilämpimälle parvekkeelle. Puolilämpimän terassin lisäksi kodista löytyy kaksi erillistä parveketta, joten maiseman saat valita oman mielen mukaan.

Makuuhuoneet on sijoitettu omaan rauhaan hieman kauemmaksi olohuoneen ja keittiön hälinästä ja kirjastohuone muuntautuu tarvittaessa vieraiden käyttöön.

Toimiva ja sujuva arki, ripauksella luksusta. Näillä sanoilla suunnittelin erillisen kodinhoitohuoneen, erillisen kylpyhuoneen ja oman näyttävän saunaosaston. Saunaosastossa on tuplasuihkujen lisäksi kylpyamme, jossa mieli lepää kiireisenkin työpäivän jälkeen.

Kokonaisuuden kruunaa oma viilennys, oma autohallipaikka (erillinen osake 19 900€) ja maisemat, jotka ovat kuin jatkuvasti muuttuva taideteos, jota ei voi sanoiksi pukea.

Heinäpää on kaupungin kehityshankkeen myötä kehittämässä osaksi Oulun ydinkeskustaa. Alueella on kaikki valmiina asumiseen, sillä lähikaupat, päiväkodit ja keskustan palvelut sijaitsevat kotirappusillasi. Kesäkunnosta huolen pitää Hukka ja Heinäpään urheilukenttä monipuolisine urheilumahdollisuuksineen.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla (Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi).

Olisi kiva tutustua teihin!

Ps. If you want to arrange an open house in english, please contact: RR +358447133207 / rauno.rahkonen@tuplar.fi.

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 151.5m2
Tilat: 4h+k+khh+s
Kerros: 16/16
Rakennusvuosi: 2018
Hoitovastike: 393.9

Hinta: 1 200 000 €

Sijanti: Isokatu 87 A92 , 90120 Oulu

RR:n 5/5

1 Penthouse

2 Sijainti

3 Pohjaratkaisu

4 Kolme parveketta

5 Upeat näköalat