Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Hei!

Minun nimeni on As Oy Kempeleen Kangasmetsä. Olen Suunnittelutyö Tilatoive :en suunnittelema ja AHS Control :in rakentama sekä TuplaR LKV:n välittämä 20:n laadukkaan yksitasoisen rivitalokodin kokonaisuus Kempeleen Haapamaalla.
Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin?

Toimiva pohjaratkaisu on toimivan kodin perusta.

3H+K+S+VAR 52.5

Asunnot: Vapaana A1, A9

Kangasmetsän kodeissa jokainen neliö on käytetty hyödyksi, jolloin hukkaneliöitä ei ole. Olohuone ja keittiö ovat yhteistä suurta tilaa, joten vieraiden kanssa seurustelu onnistuu vaivattomasti ruoan laiton yhteydessä.

Makuuhuoneesta löytyy säilytystilaa silmälläpitäen valmiina kiintokaapisto koko seinän leveydeltä.
Makuuhuoneista pienempi soveltuu loistavasti esimerkiksi työhuoneeksi tai lastenhuoneeksi.

Pyykkihuollolle on varattu oma paikka tilavaan kylpyhuoneeseen, joten pyykkihuolto pyörii vaivatta.
Oma saunakin löytyy, tottakai!

Laadukkaasti rakennettu & viimeistelty kokonaisuus miellyttävillä ratkaisuilla. Omalla tontilla sijaitseva As Oy Kangasmetsä on liitetty Kaukolämpöön ja lämpö jakautuu asuntoihin vesikiertoisen lattialämmityksen kautta. Huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet lämmöntalteenotolla.

Kodin löydät myös autollesi joko pihapaikkana tai sateelta suojaan katoksen alle, autopaikat ostettavissa erillisellä osakekirjalla.

Kauniit lattiat, tyylikkäät vaaleat pinnat ja laadukkaat kodinkoneet luovat yhdessä harmonisen kokonaisuuden, jota voin ylpeästi kutsua omaksi kodikseni.

Alue:

Sijainti on erinomainen olet sitten liikkumassa pohjoiseen tai etelään, sillä Nelostie kulkee sopivan läheltä. Kävelymatkan päässä sijaitseva Kauppakeskus Zeppelin palvelee asiakkaitaan vauvoista vanhuksiin. Takapihalta kulkevat Köykkyrin ulkoilureitit, jotka talvisin palvelevat hiihtolatuina, kesäisin pururatoina.
Monipuoliset palvelut löytyvät vain muutaman kilometrin säteeltä. Lähistöltä löytyy Zeppelinin lisäksi mm, Lidl, McDonalds, sekä Virkistysuimala Zimmari. Peruspalveluista alueella huolehtii Kempeleen kunnan laadukas terveyskeskus, koulut, sekä useampi eri päiväkoti. Kaikki nämä vain muutaman kilometrin säteeltä. As Oy Kangasmetsästä löydät oman rauhan arjen kiireiden keskellä.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä esittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla:

Jaakko: 040-1436994, jaakko.immonen@tuplar.fi
Olisi kiva tutustua teihin!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 52.5m2
Tilat: 3H+K+S+VAR
Kerros: 1/1
Rakennusvuosi: 2019
Hoitovastike: 113.75

Hinta: 149 000 €

Sijanti: Kangastie 18 , 90450 Kempele