Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Mitä on Premium?

Premium on yksilöllistä ylellisyyttä. Premium on astetta parempi. Premium on laadukas. Premium on viimeistä kiinnikettä myöten huolella suunniteltu kokonaisuus, missä arki tuntuu helpolta. Premium-tilassa yhdistät kaikki liiketoimintasi peruspilarit saman katon alle. Haluatko sinäkin monitoimitilasi olevan Premium? Tottakai haluat.

Tervetuloa KOy Hakamaantien Paraatiin by Premium -tilat:

Parhaalla ja vilkasliikenteisellä paikalla eli Paraati paikalla saat parhaimman näkyvyyden yrityksellesi. Nämä Kempeleeseen valmistuvat 8 Premium -tilaosakketta on tarkoitettu laatua arvostavalle yrittäjälle. Laadukkaat materiaalit sekä määrätietoinen suunnittelu takaavat korkealuokkaisen lopputuloksen. Annetaan Paraatin kertoa enemmän itsestään.

Hei,

Minun nimeni on Kiinteistöosakeyhtiö Hakamaantien Paraati. Olen arkkitehti Juha Kujanpään suunnittelema, TuplaR LKV:n välittämä ja Premium Talo Oy:n rakentama kiinteistöosakeyhtiö, jossa on yhteensä 8 laadukasta ja korkeasti varusteltua monitoimitilaa yritykselle. Yhdessä rakennamme juuri teidän yrityksellenne sopivat tilat, sillä tämä ei ole halli eikä myöskään talli, vaan ammattilaisten tarpeisiin suunniteltu monitoimitila. Haluaisitko kuulla minusta tarkemmin?

100 – 125m2 / toimisto + halli

Asiakkaat ohjataan näyttävään toimistotilaan, kun tavaraliikenne ja logistiikka toimii 24/7 tilan toisella puolella. Sounds good!

Tilan suunnittelussa on otettu huomioon se, että asiakastilat pysyvät siistinä logistiikan pyöriessä esteettä toiselta puolen hallia. Näin pystyt yhdistämään yrityksesi kaikki toiminnot saman katon alle. Tontti on suunniteltu niin, että hallin ympäri pääsee kiertämään isommallakin kuormalla.

Entäs varustelu?

Tiloista löytyy vakiona:
-Led-valaistus
-lattialämmitys ensimmäisessä kerroksessa
-Puustellin keittiö
-Yale doorman älylukitus toimistossa
-voimavirta
-huippuimuri hallissa
-ilmalämpöpumppu sekä toimistossa että hallissa
-Koneellinen LTO ilmanvaihto toimistossa
-Öljyn- ja hiekanerotuskaivo hallissa
-isot nosto-ovet käyntiovella
-oma sähkön- ja vedenmittaus, joka hallissa
-sosiaalitilat wc:llä ja suihkukaappi varauksella
-kysy lisää TuplaR LKV:ltä

Tässä vaiheessa muutostyöt ovat mahdollisia, joten mitäs jos suunniteltaisiin näyttävä asiakastila+monitoimitila juuri teidän yrityksenne tarpeisiin?

Ota yhteyttä:

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla (Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi).

Olisi kiva tutustua teihin!

100m2 = 135000€
125m2 = 165000€

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 100m2
Tilat: toimisto + halli
Kerros: 1/1
Rakennusvuosi: 2018 - 2019
Hoitovastike: 1,7€/kk

Hinta: 135 000 €

Sijanti: Takomokuja 90440 Kempele

RR:n 5/5

1 Sijainti

2 Sisäisen liikenteen tehokkuus

3 Varustetaso

4 Erillinen toimisto

5 Erillinen halli

Premium Talo Oy:

Premium Talo Oy on oululainen rakennusliike, joka rakentaa toimitiloja ja koteja asiakkaansa tarpeisiin.

”Kukaan ei tiedä tarpeitasi/halujasi/toiveitasi paremmin kuin sinä. Me taas tiedämme miten niistä tehdään totta. Lähtökohtanamme on yksilölliset, ammattitaidolla hiotut ja viimeisen päälle designatut toimitilat, jotka palvelevat juuri sinua ja sinun asiakkaitasi parhaiten.”

Rakennuttaja: Eurosani Oy
Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Keijo Koivisto 0400683588