Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Tervetuloa Torpankuja 2!

Ihan Vihiluodon rannan tuntumasta löydät minut, Torpankuja 2, odottamassa juuri Sinua. Olen asettunut aloilleni tontille, jossa meri on vahvasti läsnä, joten maisemat tai sijainti eivät voisi olla paremmat. Pihan läheisyydessä sijaitsee luontopolku, lintutorni ja vihiluodon kaikki muutkin aktiviteetit lentopallokenttineen ja ulkoilumahdollisuuksineen. Haluaisitko kuulla minusta tarkemmin?

Heti sisääntulon jälkeen löydät reilukokoisen eteisen isoine liukuovikaappeineen, joten arjen pyörittäminen kanssani on tehty mahdollisimman sujuvaksi. Hyvän kokoiseen keittiöön mahtuu useampikin kokki samaan aikaan ja keittiön vierestä löytyy tilaa suurellekin ruokailuryhmälle. Keittiö on varusteltu hyvin ja sieltä löytyy perustarvikkeiden lisäksi kaasuliesi ja viinikaappi.

Pohjaratkaisuni on loistava ja näetkin omalta sohvaltasi takkatulen äärestä suoraan merenrannalle. Olohuoneen vierestä löytyy reilun kokoinen työskentelynurkkaus, joka on tarvittaessa mahdollista ottaa myös makuuhuoneeksi.  Suurien ikkunoiden ansiosta tila tuntuu entistäkin avarammalta, koska valoa tulvii sisälle jokaisesta ilmansuunnasta.

Kylpyhuone on tilava ja saunan ikkunoista aukeaa sama upea maisema suoraan merelle. Omasta sisäänkäynnistä pääset takapihan terassille vilvoittelemaan tai pulahtamaan ihanaan paljuun.

Etu-ja takapihaltani löytyy reilusti tilaa ja olenkin rakentanut terassit molemmille puolille taloa. Piha on todella siisti ja hyvin pidetty, joten täällä asukkaillani olisi loistavat puitteet kestittää vieraitaan esimerkiksi grillijuhlien merkeissä. Ja jos aina ei jaksa kokkailla, niin kivenheiton päästä löytyy Vihiluodon Torppa, josta saat huhujen mukaan Oulun alueen parhaat wingsit.

Alkaako kuulostamaan jo liian hyvältä? Älä vielä huokaise, sillä minulla on vielä yksi ässä hihassa:

Olen rakentanut yläkertaan ihan ikioman elokuvateatterin! Kyllä, kuulit oikein. Pimennysverhojen, akustiikkalevyjen ja ison valkokankaan ansiosta täydellinen leffakokemus sähköisen tähtitaivaan alla on taattu. Elokuvateatterin vierestä löydät makuuhuoneen omalla parvekkeella ja koko seinän mittaisella liukuovikaapistolla. Säilytystilaa löytyy siis reilusti niin ylä- ja alakerrastakin.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla (Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi).

Olisi kiva tutustua!

Asunnon esittely

Sovi näyttö soittamalla:
+358 44 7133207

Asunnon tiedot

Koko: 146m2
Tilat: 4h+k+s+khh
Kerros: 1-2/2
Rakennusvuosi: 2004

Hinta: 595 000 €

Sijanti: Torpankuja 2, 90440 Kempele

RR:n 5/5

1 Oma rantatontti

2 Sijainti

3 Elokuvateatteri

4 Palju ja sauna

5 Hyvin hoidettu piha