20.01.2019 KLO: 13:00-13:30

Tervetuloa Varsitie 27!

Hei!

Minun nimeni on Varsitie 27. Olen vuonna 1954 rakennettu, mutta vastikään mittavasti remontoitu omakotitalo ja etsin uutta omistajaa. Onpa teitä yksi tai useampi niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitteko kuulla minusta tarkemmin?

Vaikka minulle on kertynytkin ikää mittariin jo pian 65 vuotta olen aina tykännyt huolehtia itsestäni. Esimerkiksi vuonna 2018 uusittiin kellarikerros, josta löytyy kylpyhuone, kodinhoitohuone, wc sekä sauna. Kellarikerroksen remontilla saatiin yleisilmettä yhtenäistettyä remontoidun keittiön kanssa ja yläkerran kanssa.

Pohjaratkaisussani on panostettu niin käytännöllisyyteen kuin viihtyvyyteenkin, kaikki kolme kerrosta palvelevat selvästi omaa tarkoitustaan. Kellarikerroksesta löydät pesutilat, saunan, kodinhoitohuoneen sekä wc:n. Tyylilleen ominaisesti saunasta löytyy ajaton klassikko: Harvian puukiuas. Alakerrasta eteisen ja wc:n lisäksi löytyy moderni keittiö, ruokailuhuone sekä olohuone. Jokainen huone alakerrassa on tilava sekä helposti kalustettavissa. Olipa ruokapöytänne kuinka suuri tahansa, uskallan väittää, että ruokailuhuoneessa sille tilaa riittää! Alakerrassa on tyylikkäästi säilytetty alkuperäinen puulattia. Makuutilat on sijoitettu ylimpään kerrokseen jolloin koko rauhallisia yöunia ei pääse keittiön kilinät ja kolinat häiritsemään. Arjen helppoutta ajatellen olen sijoittanut erillisen wc:n myös kolmanteen kerrokseen, koska ei kahta ilman kolmatta!

Alueena Alppila sijoittuu omaan rauhaansa keskustan pohjoispuolelle. Lähistöltä löytyy niin lähikauppa, kuntosali, sekä Oulun kaupungin polkupyöräbaana kulkee myös miltei kotiportilta. Alppilasta on hyvät yhteydet keskustaan niin kävellen, pyörällä kuin julkisillakin. Kemintie sivuaa kaupunginosaa ja tarjoaa nopean kulkuyhteyden niin moottoritielle kuin mihin suuntaan tahansa.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä Rauno: 0447133207 rauno.rahkonen@tuplar.fi.

Olisi mukava tutustua teihin!

Asunnon esittely

20.01.2019 KLO: 13:00-13:30

Asunnon tiedot

Koko: 120m2
Tilat: 4h+k+s+khh
Kerros: 1-3/3
Rakennusvuosi: 1954

Hinta: 219 000 €

Sijanti: Varsitie 27, 90530 Oulu

RR:n 5/5

1 Sijainti

2 Pohjaratkaisu

3 Iso piha

4 Kolme wc:tä

5 Puukiuas