Joonas Jyrkkä Joonas Jyrkkä

Joonas Jyrkkä

Kiinteistönvälittäjä | LKV
0401708918 | joonas.jyrkka@tuplar.fi

Nauravainen kaveri

Joonas on liiketalouden opiskelija, joka on työskennellyt TuplaR:llä jo yli vuoden. Tällä hetkellä työ koostuu kiinteistönvälittäjän työtehtävistä sekä muista paperitöistä. Joonas on luonteeltaan huolehtivainen ja nauravainen. Joonaksen naurusta tulee jokainen varmasti hyvälle tuulelle!

Nuoresta iästään huolimatta Joonas on ehtinyt harrastaa ja urheilla paljon. Vapaa-aika menee pitkälti pikajuoksuharjoittelun parissa, johon hän on päättänyt panostaa täysillä. Joonas saavutti laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden vuonna 2021, joten meillä on ilo esitellä teille Suomen nopein kiinteistönvälittäjä.

Määrätietoisuus ja itseluottamus ovat luonteenpiirteitä, jotka ovat tärkeitä niin urheilussa kuin työelämässäkin. Jos sinulle ei riitä, että kotisi menee kaupaksi, vaan haluat sen menevän nopeasti, ota yhteyttä Joonakseen.

Joonaksella myynnissä

Valitse hinta

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.