Miika Takalo Miika Takalo

Miika Takalo

Kiinteistönvälittäjä | LKV
0401870845 | miika.takalo@tuplar.fi

Energinen ja ahkera tiimipelaaja

Nuori ja nälkäinen, se pitää paikkaansa, kun puhutaan meidän vuoden myyjästä 2022, kiinteistönvälittäjä Miikasta. Hän hoitaa meillä asuntojen- ja vuokranvälitystä.

Alun perin pieneltä kylältä kotoisin oleva Miika on maalaisjärjellä varustettu idearikas tiimipelaaja, joka on ottanut Oulun asuntomarkkinat haltuun räjähtävällä tehokkuudella.

Miikan motivaatiosta ja palosta asuntokauppaa kohtaan kertoo alkuvuodesta 2022 suoritettu laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys. Koulutukseltaan Miika on liiketalouden tradenomi.

Miikalla kieli taipuu niin asuntonäytöissä kuin kitarankaulalla. Hän on harrastanut musiikkia pienestä pitäen ja töissä häntä jopa tituleerataan Oulun Jimi Hendrixiksi. Miikan voi tavata keikoilla bändinsä kanssa.

Luonteeltaan Miika on erittäin sosiaalinen, eikä hänen kanssaan tule hiljaisia hetkiä, halusi sitä tai ei. Miika on päässyt erinomaisesti kiinteistönvälitykseen mukaan, sillä kauppa on käynyt kuumana ja uusia toimeksiantoja metsästetään.

Miikalla myynnissä

Valitse hinta

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.