Pauliina Pirilä Pauliina Pirilä

Pauliina Pirilä

Myyntineuvottelija, stailaaja
0442408753 | pauliina.pirila@tuplar.fi

Täsmällinen tekijä

Yrittäjäperheestä tuleva Pauliina ei töiden tekemistä arastele. Aikaisempi työhistoria koostuu kirjavasti erilaisista myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä ja niissä Pauliina on elementissään.

Kiinteistönvälitysalassa tätä uutta taitajaa kiehtoo työn monipuolisuus sekä haastavuus sekä asiakkaiden kohtaaminen ja palvelu heidän vaihtelevissa elämäntilanteissaan.

Pauliinan luonnetta kuvailevat adjektiivit aurinkoinen, sosiaalinen ja tarkka. Hän viihtyy vallan mainiosti erilaisten ihmisten seurassa. Niin töiden kuin muidenkin tekemisten kohdalla ”ihan hyvä” ei riitä tälle täsmälliselle tekijälle. Miksi tehdä sinne päin, kun hommat voi tehdä kerralla hyvin kuntoon.

Niinä hetkinä, kun Pauliina ei ole töiden parissa hän lenkkeilee koiransa kanssa, urheilee ja reissailee Suomessa sekä ulkomailla.

Pauliina on opiskellut muutaman vuoden ajan myyntiä ja markkinointia. Opintojen ollessa loppusuoralla, oli aika hakea uusia haasteita myös työuralta. TuplaR-perheessä, alan ammattilaisten ympäröimänä, on täydelliset puitteet hioa tästä tekijästä alalle uusi timantti.

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.