Pauliina Pirilä Pauliina Pirilä

Pauliina Pirilä

Myyntineuvottelija
0442408753 | pauliina.pirila@tuplar.fi

Täsmällinen tekijä

Meidän energiapakkaus Pauliina ei töiden tekemistä arastele ja hänen tinkimätön työmoraali on saanut kiitosta niin kollegoilta kuin asiakkailtakin. Aikaisempi työhistoria koostuu kymmenen vuoden ajalta kirjavasti erilaisista myynnin sekä asiakaspalvelun tehtävistä ja niissä hän on elementissään.

Kiinteistönvälitysalassa tätä taitajaa kiehtoo työn monipuolisuus, haastavuus sekä asiakkaiden kohtaaminen ja auttaminen heidän vaihtelevissa elämäntilanteissaan. Koulutukseltaan hän on myynnin sekä markkinoinnin tradenomi ja parhaillaan koulupöydällä on KiLAT-tutkinnon suorittaminen.

Pauliinan luonnetta kuvailevat adjektiivit aurinkoinen, sosiaalinen ja aktiivinen. Hän viihtyy vallan mainiosti erilaisten ihmisten seurassa. Niinä hetkinä, kun Pauliina ei ole töiden parissa hän lenkkeilee koiransa kanssa, urheilee ja reissailee Suomessa sekä ulkomailla.

Pauliinasta saat luotettavan kumppanin kodin myyntiin ja ostamiseen.

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.