Kuinka voimme auttaa?

Yhdessä tarkoin valittujen ystävien kanssa R\R tarjoaa kaikki palvelut mitä asunnon ostamisessa/myymisessä tarvitset. Jokainen yhteistyökumppani on oman alansa ammattilainen, jolloin palvelutaso on parasta mahdollista laadusta tinkimättä. Yhdessä haluamme tarjota juuri sinulla nopean ja mukavan kaupankäynnin. Tutustu TuplaR LKV:n ystäviin alla olevien linkkien kautta.

Xeraliving

Xeraliving-sisustustuotteiden juuret ovat pohjoisessa, mutta koti Helsingissä. Puhdas luonto yhdistyy yksinkertaiseen skandinaavisuuteen, ripauksella leikkisyyttä. Näistä elementeistä syntyy ajaton laatu, johon voit luottaa vuodesta toiseen.   

 Xeraliving tarjoaa kokonaisuuden, joka sisältää kuosilliset ja yksiväriset tekstiilit, sekä niihin sopivat julisteet ja muut paperituotteet. Yrityksen kulmakivenä ovat vastuullisuus ja yhteensopivuus. Xeralivingin taustalla toimii yrittäjä/monitaitaja Veera Ylikotila, aina suunnittelusta ompelutöiden toteutukseen. 

Tutustu yritykseen:

www.xeraliving.fi

Xeralivingiltä voit tilata suoraan verkkokaupasta tai voit vierailla Helsingin Punavuoren Showroomilla.

Shop & Showroom palvelee Ti klo 11-17, To klo 11-17 ja La klo 11-15. 

VEKE

Veke on nuorekas, aktiivinen ja voimakkaasti kasvava huonekalujen vähittäiskauppa Pohjois-Suomessa.

Yritys on aloittanut toimintansa 1993 Ranualla ja nykyisin myymälöitä löytyy Oulussa, Vantaalla, Rovaniemellä ja Tampereella. Verkkokauppa toimii koko Suomessa on yksi maamme suurimmista.

Veke palvelee elämänmakuisia koteja tuoden yhteen kaikenlaisia perheitä. Veke luo tilaa persoonalliselle ja kodinomaiselle elämälle, oli se sitten lapsiperhearjen hallittua kaaosta tai ensimuuttajan oman kodin hehkua. 

Tutustu Vekeen:

www.veke.fi

Veken myymälä Oulussa sijaitsee Sisustajantorilla osoitteessa: Paljekuja 5, 90140 Oulu 

Timanttisiivous

Siivoaminen on taitolaji. Se on suurimmaksi osaksi käsityötä, ja työn jäljen on oltava moitteetonta. Sen takaamiseksi Timanttisiivoojat Oulu Oy antaa palveluilleen 100 % tyytyväisyystakuun.   

Yritys on saanut alkunsa vuonna 2013 ja on sen jälkeen kehittänyt sekä laajentanut toimintaansa. He toimivat Oulun talousalueella ja asiakkaina ovat niin yritykset kuin yksityistaloudetkin.  

 Tarvitsetpa sitten remonttityön jälkeistä loppusiivousta, tai vaikka viikkosiivousta kotiisi,  on apunasi Timanttisiivoojat!  

  

Tutustu Timanttisiivojiin:

www.timanttisiivous.fi

R/R yhteyshenkilösi:

Minna Isoaho  

minna.isoaho@timanttisiivous.fi

+358 40 546 5551

 

Tilin Takojat

Tilin takojien tilitoimistossa kukaan ei huku massaan. He ovat oululainen tilitoimisto, jonka taustalla on kirjanpidon rautainen ammattilainen Hon Vu. Heille jokainen yritys pienestä suureen on yhtä arvokas. He panostavat välittävään ja joustavaan palveluun, jonka kulmakivenä on henkilökohtainen lähestymistapa. Palvelun laatu on Tilintakojien toiminnan perustana. 

 

Tutustu Tilin takojiin:

www.tilintakojat.fi

Oulussa sinua palvelee Tilin takojat: Nummikatu 18-20 LH, 90100 Oulu

 

Spazio

Spazio on onnistuneesti palvellut Oululaisia sisustushankinnoissaan jo yli 30 vuoden ajan. Spazio satsaa eri valmistajien laadukkaisiin desinghuonekaluihin, kestäviin kodintekstiileihin ja upeisiin piensisustustavaroihin, joten tuotteita löytyy varmasti jokaiseen makuun.

Spazio sijaitsee Hallituskadulla, jossa heidän houkuttelevat näyteikkunat saavat astumaan peremmälle huonekalujen maailmaan. Täältä löydät juuri nyt pinnalla olevat tuotteet kuin myös ihanat ajattomat klassikot. Asiakaslähtöinen lämmin palvelu ja upea myymälä saavat meidät palaamaan Spazioon aina uudelleen ja uudelleen. Spazion löydät osoitteesta Hallituskatu 29, 90100 Oulu.

Tutustu Spazioon:

www.spazio.fi

R/R yhteyshenkilö

Ulla

mail@spazio.fi

(08) 371871

Somiana

Somiana aloitti toimintansa vuonna 2016. Somiana tarjoaa somistusta ja juhlatuotteita Oulun alueella. Somianan verkkokaupasta löydät heliumpallot ja muut juhlakoristeet jokaiseen juhlan hetkeen: https://somiana.fi. Tilaa ennakkoon ja nouda juhlien kynnyksellä.  

Onko sinulla suunnitelmissa huikeat tupaantuliaiset uuden kodin kunniaksi tai näyttävät läksiäiset ennen muuttoa? Somiana tarjoaa erityisosaamisena juhlasuunnittelua ja ilmapallosomistamista, kuten ilmapallokaaria ja heliumpallosomistamista. Palvelu suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeen ja mielikuvien mukaan.  

Tutustu Somianaan:

www.somiana.fi

R/R yhteyshenkilösi:

Suvi Lehtola

shop@somiana.fi

+358 40 546 5551

 

Samira Group

Samira rakentaa laadukkaita loma-asuntoja Pohjois-Suomen suosituimmilla matkailualueilla. ” Yhtiömme tuotteisiin lukeutuu muun muassa erikokoisia kelo- ja lämpöhirsiloma-asuntoja sekä huoneistohotellihuoneistoja. Vuoden 1998 jälkeen Samira Group Oy on rakentanut ja luovuttanut jo lähes 1000 loma-asuntoa enimmäkseen Ylläksen, Levin, Oulun ja Kalajoen alueilla. Lisäksi uusia suunnitelmia edellä mainittujen sekä aivan uusien paikkakuntien kehittämiseksi on tekeillä jatkuvasti.”

Tutustu Samira Groupiin:

http://www.samira.fi/

R/R:n yhteyshenkilösi:
Sami
info@samira.fi
0400 353 300

Rap-rakennus

Antti uudistaa kotisi ilmeen laittamalla listat jiiriin! ” Meidän arvoina työnteossa ovat sujuvuus, joustavuus ja ripeys. Emme tule työmaalle istuskelemaan ja ihmettelemään tuntipalkalla. Sovimme ja suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa miltä lopputulos näyttää ja pistämme toimeksi. ”

Tutustu Rap-rakennukseen:

http://www.rap-rakennus.fi/

R/R:n yhteyshenkilösi:
Antti
antti.riekki@rap-rakennus.fi
040 582 8843

Rakennusteho Oy

Rakennusteho tarjoaa laadukasta asumista alueidensa parhaissa sijainneissa. He rakentavat yli 20 vuoden kokemuksella vapaarahoitteisia omistusasuntoja sekä vuokra-asuntoja, loma-asuntoja ja liiketiloja. Rakennusteho haluaa tarjota kodin ostosta haaveileville elämänlaatua. 

 Rakennustehon rakentamia kerrostalokohteita Oulun alueella ovat muun muassa: Madetojanaukio 1-3 sekä Oulun Origo. 

 

Tutustu Rakennustehoon:

https://rakennusteho.fi/

Rakennusliike Sorvoja

Sorvojat rakentavat laadukkaita koteja yli 50 vuoden kokemuksella: ”Ammattitaito ja kokemus syntyvät perinteistä, jotka ovat kulkeneet perheyhtiössä sukupolvesta toiseen. Laatumme takaa osaava henkilöstö, monipuolinen ja laaja kalusto sekä jatkuva kehitystyö. Toimintamme tärkeimpiä lähtökohtia ovat olleet vuodesta 1966 lähtien yhteistyökyky, luotettavuus ja ratkaisuhakuinen asenne”

Tutustu RL Sorvojaan:

www.sorvojaoy.com

R/R:n yhteyshenkilösi:
Jaakko
Jaakko.sorvoja@sorvojaoy.fi
044 038 7096

Rakennusliike A Vänttilä Oy

Rakennusliike A Vänttilä Oy on suunnitellut ja rakentanut rivitaloja, paritaloja, omakotitaloja ja toimitiloja Oulun seudun asukkaille ja yrityksille jo 15 vuoden ajan.

”Otamme kaikessa rakentamisessamme tinkimättömästi huomioon korkean laadun, ekologisuuden sekä ihmisten muuttuvat asumistarpeet ja asumistavat. Olemme ylpeitä ammattitaitoisista kirvesmiehistämme, jotka omalta osaltaan takaavat laadukkaan lopputuloksen.”

Tutustu Vänttilään:

http://www.avanttila.fi/

R/R:n yhteyshenkilösi:
Antti
antti.vanttila@avanttila.fi
0400 401 601

Polar Venture Oy

Polar venture rakentaa täysin varusteltuja ja kalustettuja loma-asuntoja Leville, Paltamoon, Kalajoelle ja Ylläkselle jo vuodesta 2000. Yli 300 tyytyväistä asiakasta ovat valinneet loma-asuntonsa Polar Venturen tuotannosta. 

 

 

Tutustu yritykseen:

www.levihovi.fi

Oulun alueella sinua palvelee Polar Venture Oy: Rommakkokatu 11 A 10, 90120 Oulu

 

Oulun Sähkötek Oy

Oulun Sähkötek Oy on vuonna 1994 perustettu täyden palvelun sähköalan yritys. Heiltä saat kaiken kokoiset sähkötyöt aina suunnittelusta alkaen. Olisipa sitten tarve saada sähköt alusta alkaen uudiskotiin tai lisätä nykyiseen sähköauton latauspiste, sen saat Sähkötekiltä!  

Tutustu Sähkötekiin:

www.oulunsahkotek.fi

R/R yhteyshenkilösi:

Harri Määttä

asiakaspalvelu@oulunsahkotek.fi

0400960342 

 

Nordea

Nordea on Pohjoismaiden suurin pankki. Asunnon ostaminen on yksi elämän suurista hankinnoista. Nordea tarjoaa kattavat pankkipalvelut asunnonostajalle. Heiltä voit hakea alustavan lainatarjouksen, joka ei sido sinua vielä mihinkään, tällöin tiedät millaista kohdetta voit alkaa etsiä. Lainalupauksen kanssa on mukavaa lähteä etsimään unelmien kotia, kun sinulla on mukana pankin lainalupaus. 

 

Tutustu Nordeaan:

www.nordea.fi

Oulussa sinua palvelee Nordea: Kirkkokatu 6, 90100 Oulu.   

 

Lähitapiola

Kotivakuutus kuuluu kaikenlaisille kodeille – asuitpa sitten kerros- tai rivitalossa, omakotitalossa tai paritalossa. Kotivakuutus on vakuutus kotisi vahinkojen varalle, jotta arki jatkuu huolettomasti myös vahingon jälkeen. Lähitapiola on suomalainen elämänturvayhtiö. Sen palveluihin kuuluu vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen lisäksi sijoittamisen ja säästämisen palvelut. 

Kotivakuutusta hankkiessa kannattaa tutustua Lähitapiolan palveluihin. 

Tutustu Lähitapiolaan:

www.lahitapiola.fi

 Oulussa sinua palvelee Lähitapiola: Kirkkokatu 9, 90100 Oulu 

 

Laattapiste

Laattapisteen valikoima koostuu alan johtavien toimijoiden tuotteista. Heitä kaikkia yhdistää laatu, vastuullisuus ja halu rakentaa kestäviä sekä toimivia tiloja. Laattapisteeltä löydät tuhansia laattavaihtoja esimerkiksi kodin remontointiin. 

 Oulun Laattapisteeltä saat suunnitteluapua ja tarvittessa valmiit kuvat esimerkiksi kylpyhuoneen laatoituksesta. Suunnittelupalvelu on asiakkaille maksutonta. 

 

 

Tutustu yritykseen:

www.laattapiste.fi

Oulun Laattapiste:  Taka-Lyötyn Aukio 4, 90140 Oulu 

 

Kuljetusliike Haverinen

Janne auttaa muutoissa yli 40vuoden kokemuksella: ”Olemme oululainen kuljetus-, muutto- ja varastointipalveluihin sekä kokonaisvaltaisiin logistiikkaratkaisuihin erikoistunut yritys. Hoidamme kaikenkokoiset kuljetukset ja niiden käsittelyt Suomessa ja muualla Euroopassa vuorokauden ympäri. Palvelemme monipuolisesti sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Yli 40 vuoden kokemus ja osaaminen logististen palveluiden tuottajana takaa asiakkaalle laadukkaat ja räätälöidyt ratkaisut”

Tutustu Kuljetusliike Haveriseen:

www.haverinen.fi

R/R:n yhteyshenkilösi:
Samu
Samu.asukas@haverinen.fi
+358(0)400 259256

Kukkakauppa Minna Ekdahl

Kukkakauppa Minna Ekdahl on perustettu vuonna 2016. Minna kouluttautui sairaanhoitajasta puutarhuriksi ja perusti oman pienen kukkakaupan, jossa hän teki tilauksesta kukkatilauksia. Hän antoi kimpuissaan näkyä oman käden jäljen, tietysti asiakkaiden luvalla. Tämä osoittautui onnistuneeksi valinnaksi, sillä Minna saa paljon kiitosta visuaalisista kukkaluomuksistaan. 

Nyt hänellä on yritys, jossa työskentelee työntekijöitä, jotka saavat toteuttaa omia taitavia sidontataitojaan asiakkaiden juhliin sopiviksi. Kukkakauppa toimii tilauksesta ja toimittaa kukat kotiin tai juhliin tilauksesta. 

Kotivarasto

Oulun Kotivarasto tarjoaa edullisen, helpon ja turvallisen tavan varastoida kotisi tavaroita muuttojen välissä tai pidemmäksikin aikaa. ” Tavarat ovat aina helposti noudettavissa, pääset autolla hallin ovelle ja loppu hoituu kätevästi käytössä olevilla kärryillä. Tiloissa ei ole hankalia kynnyksiä, portaita tai hissejä. Voit asioida varastollasi joka päivä klo 6–22.”

Tutustu Oulun Kotivarastoon:

https://www.kotivarasto.fi/kotivarasto-oulu/

R/R:n yhteyshenkilösi:
Samu
oulu@kotivarasto.fi
+358(0)50 3362352

Kiviliike Heikkinen

Kiviliike Heikkinen on vuonna 1945 perustettu Oululainen perheyritys, joka valmistaa mittatilaustyönä pöytätasoja ja erilaisia sisustuskiviä niin yritysten käyttöön kuin yksityishenkilöille.

Materiaalina kivi on laadukas, käytännöllinen ja todella kaunis. Kiviliike Heikkiseltä löytyy laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja graniitista ja marmorista, jotka on valmistettu pitkän historian omaavista kestävistä kivilaaduista. Heidän valikoimaansa kuuluu myös hyvin kulutusta ja hankausta kestävät Silestonen Kvartsitasot.

Kiviliike Heikkisen ystävällinen henkilökunta auttaa varmasti valitsemaan juuri Sinulle sopivat materiaalit ja heidän palveluihinsa kuuluu myös mittauspalvelu ja asennus.

Yhteistyö ensimmäisten RR-Design pöytien valmistuksen ja suunnittelun parissa toimi saumattomasti ja odotamme innolla yhteistyömme jatkumista.

Tutustu Kiviliike Heikkiseen:

www.kiviliikeheikkinen.fi

R/R yhteyshenkilösi:

Jyrki Heikkinen

kivitasot@kiviliikeheikkinen.fi

0440 537 029

K-Rauta Äimärautio ja Kemi

Jarmon ja Annen kaupoista löydät kaiken mitä kodin rakentamisessa tarvitset: ”Me autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan. Laajimmat valikoimamme ja paras osaamisemme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.”

Vink! Nyt löydät myös keittiösuunnittelun ja –toteutuksen samasta osoitteesta. Kysy lisää Kaitsulta!

Tutustu K-Rautaan:

www.k-rauta.fi/kaupat/aimarautio/

R/R:n yhteyshenkilösi:
Kai
kai.kanniainen@k-rauta.fi
044 7500 882

Iittala Outlet

Iittalan suunnittelun kulmakiviä ovat aina olleet laatu, esteettisyys ja toiminnallisuus. Upeiden muotoilijoiden Kaj Franckin ja Alvar Aallon muotoilun näkemykset inspiroivat meitä yhä. Iittalalla ja suomalaisten kodeissa uskotaan ajattomaan muotoiluun, joka kestää vuosikymmenestä toiseen.  

 Iittala Outlet Kempeleen Zeppeliinissä tarjoaa löytämisen iloa ja rakastettuja brändejä: Arabia, Fiskars, Hackman ja tietysti suurimpana toimijana nimensä mukainen Iittala. Paikan päältä saat ideoita kattauksiin ja lahjoihin. Outlet-myymälöissä on myynnissä 1- ja 2-laatua sekä erikoiseriä. 

Tutustu Iittalaan:

www.iittala.com

HifiStudio

HifiStudio on kuvan- ja äänentoistolaitteiden erikoismyymälä Oulun keskustassa, joka tarjoaa kattavan valikoiman esimerkiksi kotiteatterilaitteita, televisioita, kaiuttimia ja videotykkejä. Heidän palveluihin kuuluu myös suunnittelu – ja asennuspalvelut. HifiStudiossa kohtaat ammattitaitoiset ja ystävälliset myyjät, jotka osaavat kartoittaa juuri sinulle sopivat tuotteet. Oikeiden laitteiden valinnassa suurena apuna toimii myös kuunteluhuoneet ja kuulokkeiden vertailupisteet.

HifiStudio palvelee Oulussa osoitteessa Pakkahuoneenkatu 4  ja heidän verkkokaupassaan ostoksia voi tehdä ympäri vuorokauden.

Tutustu HifiStudioon:

www.hifistudio.fi

R/R yhteyshenkilösi:

Håkan

hakan.brandt@hifistudio.fi

050 554 3062

Gigantti

Olemme Suomen suurin kodinelektroniikkaketju ja alamme markkinajohtaja. Meillä ollaan aidosti ihastuneita teknologiaan ja sen mahdollisuuksiin. Haluamme olla paikka, josta sinä asiakkaanamme saat kaiken elektroniikkaan ja kodinkoneisiin liittyvän – olipa kyse sitten uuden laitteen valinnasta, asennuksesta, kotiinkuljetuksesta, huollosta tai kierrätyksestä. Palvelemme myös yritysasiakkaita. Haluamme olla paras siinä mitä teemme, ja palvella asiakkaitamme lähestyttävästi, luotettavasti ja asiantuntevasti.

 

Tutustu yritykseen:

www.gigantti.fi

Gigantin ammattitaitoinen henkilökunta palvelee Oulussa Gigantti Megastoressa osoitteessa Kallisensuora 12. Verkkokaupassa ostoksia voit tehdä 24/7.

 

GBuilder

Group Builder Oy on vuonna 2014 perustettu oululaislähtöinen IT-alan yritys. He tarjoavat kiinteistökehittäjille ja rakennusyrityksille ratkaisun, Gbuilderin, asiakkaiden ja rakennustyömaan väliseen digitaaliseen kommunikointiin. Ohjelmisto antaa käyttäjälleen tilaisuuden tutustua rakenteilla olevaan kotiin virtuaalisesti ja leikitellä reaaliajassa tarjolla olevilla vaihtoehdoilla. GBuilder-asiakasportaali on laajalti käytössä suurimmilla asuntorakentajilla. 

 

Tutustu GBuilderiin:

https://www.gbuilder.com/

 R/R:n yhteyshenkilösi:
Harri
harri@gbuilder.com
+358 44 5562940

Balmuir

Balmuir on 2007 perustettu Oululaislähtöinen yritys joka sai alkunsa siitä, kun perustaja Heidi Jaara halusi lähteä seuraamaan suurta intohimoaan korkealaatuista käsityötä ja laadukkaita materiaaleja kohtaan.

Balmuirin ylellinen sisustusmallisto on upea kokonaisuus ja heiltä löytyykin laaja valikoima tuotteita kodin jokaiseen huoneeseen. Heidän arvoihinsa kuuluu laatu, luotettavuus ja tuotteiden pitkä käyttöaika.

Käykää siis ihastelemassa näitä upeita tuotteta Oulun Brand storessa  kauppakeskus Valkean vieressä osoitteessa Isokatu 26. Täältä on vaikea poistua ihan tyhjin käsin.

Tutustu Balmuiriin:

www.balmuir.fi

AHS Control

AHS Control on kotimainen ammattirakentamiseen keskittynyt yritys, jonka painopiste on uudistuotannossa PJ- ja KVR-urakoinnissa. Heidän toimintansa lähtökohtana on laadukas ja tavoitteenmukainen lopputulos. Heidän toimintansa perustuu vahvaan osaamiseen suunnittelussa, päivittäisessä työnjohtamisessa työmailla sekä laadukkaaksi todettuihin aliurakoitsijoihin. He valmistavat asuntoja, hoiva- ja palvelutiloja sekä liiketiloja koko Suomen alueella. 

 

 

Tutustu yritykseen:

www.ahscontrol.fi

Oulun alueella sinua palvelee AHS Control: Niittäjäntie 1 D 91900 Liminka

 

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.