Asunnon stailaus

Asunnon stailaus nostaa parhaimmillaan asunnon arvoa, kun sen parhaat puolet tuodaan esiin visuaalisin keinoin. Tarjoamme kokonaisvaltaista stailaus- ja sisustuspalvelua juuri sinun tarpeisiisi.

Palvelun kuvaus

Stailaaja tuo asuntosi parhaat puolet esiin valokuviin ja ilmoituksiin. Palvelun merkitys korostuu etenkin tyhjän asunnon myynnissä, kun uudesta kodista haaveileva pystyy kuvittelemaan stailatun asunnon omakseen. Tyhjään asuntoon saattaa olla vaikeaa kuvitella itsensä asumaan.

Stailauksella haetaan asunnolle usean silmään sopivaa neutraalia sisustustyyliä, jotta se sopisi mahdollisimman monen tyyliin. Tyylisuunnat mietitään aina asunnon henkeen sopivaksi. Tämän ammattistailaajamme taitavat jokaisessa stailauskohteessa.

Stailattu asunto

  • Nopeuttaa usein myyntiprosessia
  • Raikastaa kodin tunnelmaa
  • Tuodaan ilmavuutta asuntoon
  • Tuo asuntosi parhaat puolet esiin

Käytössämme on suomalaisten design-merkkien tekstiilejä ja sisustustuotteita. Stailauspalvelun käyttäjällä ja asunnon ostajalla on mahdollisuus saada yhteistyöbrändien tuotteita edullisemmin omakseen.

Kalustuspalvelu

Tarvittaessa voimme tarjota sinulle palvelun, jossa sisustussuunnittelija miettii kohteesi kalustuksen. Tarjoamme kokonaisvaltaista stailaus- ja sisustuspalvelua. 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

Asiakas on aina oikeassa.

Maija-Elina N.
12:14 26 Oct 22
Asunto luvattiin nopeasti myyntiin ja niin myös kävi. Toimeksiannon jälkeen kaupat sovittiin viikon sisään. � Kaikki meni siis paremmin kuin hyvin ja sujuvasti. �� Kiitos!
Timo P.
08:32 21 Oct 22
Asiat hoituivat ammattitaidolla sujuvasti. 👍
Heidi V.
07:18 16 Oct 22
Asiat hoitui nopeasti ja mutkattomasti. Pelkkää positiivista yrityksestä ja erityiskiitos Raunolle!
Raija A.
07:13 16 Oct 22
Kotitalomme myynti sujui todella nopsaan ja meille helposti. TuplaR:n ja erityisesti Raunon vahvan rakennusalan ja myynnin asiantuntemuksella. Kuntotarkastukset, paperiasiat, valokuvaukset ym sujuivat joustavasti, hyvin ja luottavaisin mielin ilman mitään sähellyksiä. Iso kiitos Rauno ja tiimi, vahva suositus! Perikunta kiittää!
Mirva S.
19:27 11 Mar 22
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu👌 Asunto meni kaupaksi nopeasti ja kaikki hoitui mutkattomasti.
Krista N.
11:11 07 Mar 22
Olen hoitanut asuntoni vuokrauksen kokonaisuudessaan Ranen & kumppaneiden kautta. En asu itse paikkakunnalla, joten arvostin erityisesti sitä, että koko prosessi hoidettiin ammattitaidolla alusta loppuun saakka, eikä minun tarvinnut stressata mistään.

Voiko antaa seitsemän tähteä viiden sijaan? 🙌🏻
Miikka B.
06:00 07 Mar 22
Asiantunteva ja reilu palvelu. Rane on kingi! 👍
Matti E.
17:52 06 Mar 22
Rauno hoitaa hommat maaliin asti sovitusti kovalla ammattitaidolla ja hyvällä asenteella 🤝
Heikki S.
08:20 04 Mar 22
Asiantunteva, ystävällinen ja luonteva palvelu. Voin vakaasti suositella jokaista asunnon myyntiä harkitsevalle!
Mira Y.
17:23 02 Mar 22
Asunto meni viidessä päivässä pyyntihintaan 👌 RR lunasti lupaukset, 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Asiantuntevaa palvelua, nopeat järjestelyt, mutkatonta ja selkeää viestintää. Saimme perusteelliset vastaukset kaikkiin meitä askarruttaviin kysymyksiin. Suosittelen vahvasti!
js_loader

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.