Meistä

Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi R\R tietää mistä myytävä koti on rakennettu.

Pienellä pilkkeellä silmäkulmassa:

Sisustuksessa harmaa väri on aina muodissa, mutta harmaa myyntityö ei tule muotiin koskaan. Ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen myyntityömme hoidetaan pienellä pilkkeellä silmäkulmassa, jolloin voimme luvata, että kotisi myynti-ilmoitus erottuu positiivisesti harmaasta massasta. Jokainen R\R-koti saa oman kertomuksensa, ammattilaisen ottamat valokuvat ja erinomaisen näkyvyyden markkinointikanavissa.

Olemme täällä juuri sinua varten:

Yhdessä tarkoin valittujen ystävien kanssa R\R tarjoaa kaikki palvelut mitä asunnon ostamisessa/myymisessä tarvitset. Jokainen yhteistyökumppani on oman alansa ammattilainen, jolloin palvelutaso on parasta mahdollista laadusta tinkimättä. Yhdessä haluamme tarjota juuri sinulla nopean ja mukavan kaupankäynnin.

Tiimi

Tutustu raudanlujiin ammattilaisiimme alta

Rauno Rahkonen

CEO | RI | LKV
Yli 10 vuotta yrittäjänä kiinteistönvälitysalalla ja 1000 myytyä kotia vahvalla rakennusalan kokemuksella.

Reeta Havana

Toimistopäällikkö | LKV
Ammattitaitoa ja ihmisläheisyyttä

Eemeli Heikkinen

Markkinointipäällikkö | LKV
Markkinoinnin erikoisosaaja

Jussi Määttä

Ammattivalokuvaaja
yli 2000 kuvattua kotia, yksi Oulun ensimmäisistä ammattiasuntokuvaajista.

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.