Jussi Määttä Jussi Määttä

Jussi Määttä

Ammattivalokuvaaja
0445110679 | info@picfactor.fi

Ammattilaisen ottamat valokuvat ovat hyvän myynnin perusta.

Hyvät kuvat ovat hyvän myynnin perusta, jonka vuoksi panostamme siihen erityisesti. Jussi on huippukuvaaja, joka ei käy vain räpsimässä kuvia, vaan suhtautuu työhönsä suurella ammattiylpeydellä.

Jussin CV:hen mahtuu yli 2000 kuvattua kotia ja hän on yksi Oulun ensimmäisistä ammattiasuntokuvaajista. Lisäksi häneltä löytyy takataskusta rakennuspiirtäjän tutkinto, joten ei ihme, että hän osaa lukea pohjapiirrosta ja nostaa kodista ne parhaimmat puolet esille. #rakentajataustaistakiinteistönvälitystä

Vapaa-ajalle Jussin löydät Kärppäpelistä kuvaamassa tai kelkalla huristelemassa. Välillä on hyvä olla myös varuillaan, että räpsähtääkö kameran salama taivaalta, sillä Jussi on myös laskuvarjohyppääjä ja -kouluttaja. Hyppyjä hänellä on takana jo yli tuhat.

Tutustu Jussin asuntokuviin

Valitse hinta

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.