Blogi

Muuttaja, tässä sinulle sisustusopas, jossa opastetaan miten löydät oman sisustustyylisi. Osa.2: Sisusta järjellä ja tyylillä.

Muuttaja, tässä sinulle sisustusopas, jossa opastetaan miten muuttamisesta voi tehdä mukavaa. Osa.1: Kuinka ennakoida muuttoa?

Asunnon myynti edessä, etkä tiedä mitä tehdä? Onko uusi asunto suunnitteilla, mutta ei mitään käsitystä paljonko nykyisen arvo on? Ei hätää! Tämä teksti on juuri sinua varten.

Kosteusmittaus asuntokaupan turvana? Usein asuntokaupan yhteydessä halutaan selvittää ostettavan asunto-osakkeen kuntoa. Tähän tarkoitukseen asiantuntijayritykset ovat tehneet palvelukokonaisuuden, jossa kuntoa selvitetään rakenteita rikkomattomalla menetelmällä.  Miten kosteusmittaus tehdään? Mitä siitä selviää? Mitä se maksaa ja kannattaako se aina tehdä asuntoa ostaessa/myydessä? Nyky vesieristeillä varustettuja kylpyhuoneita mitattaessa 9/10 näyttää kohonneita kosteusarvoja Rakenteita rikkommattomalla menetelmällä: Asunto-osakkeessa kaikki kosteat tilat […]

Tällä hetkellä elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja, joka tarkoittaa muutoksia myös välitysalaan ja sen toimintamalleihin. Ratkaisevin ja suurin muutos lienee väliaikainen tauko yleisesittelyiden osalta, jolloin päätään ovat nostaneet vaihtoehtoiset menetelmät esitellä.

Lue myyntipäällikkömme Jaakon tarina siitä, miten välitysala vei mennessään.