Hyvinvointi osana sisustusta – Ekologisuus

Oletko kiinnostunut hyvinvoinnista? Blogissamme kerrotaan mitä tulisi ottaa huomioon hyvinvoinnista osana sisustusta.

Hyvinvointi osana sisustusta on saanut tänä päivänä uuden merkityksen. Edellinen vuosi kului näkymättömän vihollisen kaataessa maailman väestöä. Valitettavaa on, että tilanne jatkuu vielä toistaiseksi. Koronavirus on saanut ihmiset tekemään työtä kotoa käsin, ja siksi on tärkeää, että työympäristö on viihtyisä ja ennen kaikkea miellyttävä. Haluamme, että hyvinvointi näkyy nyt osana sisustustamme ja ekologisuus vaikuttaa meihin vahvasti sen taustalla. Miksi? Siihen perehdymme tässä blogikirjoituksessa.

hyvinvointi_kotona_tuplar

Kotiympäristön hyvinvointi

Hyvinvointi osana sisustusta puhuttelee meitä uudella tavalla. Nyt maailmantilanteen muuttuessa pohditaan, kuinka ympäristöä kuormitetaan vähemmän, ja miten ajatellaan oman planeettaamme parasta. Lähituotannon suosiminen, ekologisuus ja yksinkertaisuus tuovat meille ajatuksena mielihyvää. Näillä kolmella tekijällä pystymme vaikuttamaan hyvinvointiin. Tuomalla nämä aiheet osaksi kotiympäristöämme, kuormitamme samalla vähemmän omaa mieltämme.

Lähituotannon suosiminen

Lähituotannon suosiminen osana sisustusta näkyy paikallisten tekijöiden suosimisessa. Huonekalut, valaisimet ja tekstiilit voidaan esimerkiksi teetättää paikallisella puusepällä tai ompelijalla. Pienyritykset eivät usein mainosta paljoa, ja siksi heidät löytää parhaiten sosiaalisen median tai Googlen avulla. Oulussa esimerkiksi Omiako Design tekee konstailemattoman kauniita sisustustekstiilejä luonnon materiaaleista. Hänen tuotteensa valmistetaan käsityönä Oulussa. Tutustu Omiako Designin valikoimaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ekologisuus osana sisustusta

Pohjoisen ihmisinä haluamme inspiroitua luonnosta ja tuoda sen lähemmäs meitä. Sanana luonto muistuttaa meitä ekologisuudesta ja ajattomuudesta. Kestävillä ja korkealuokkaisilla valinnoilla ostamme jatkossa harvemmin, ja kuormitamme ympäristöä näin vähemmän. Laadukkailla ja ekologisilla valinnoilla tuemme ennen kaikkea omaa hyvinvointia ja annamme itselle tilaa hengittää kotiympäristössä. Kiireettömyys ja tyytyväisyys rauhoittavat meitä, siksi emme halua ympäristön tuovan meille stressiä, jota ostamisen paine tuo. Leppyneessä ympäristössä on helppo hengittää ja rauhoittua.

sohvapöytä_DIY_TuplaR

Yksinkertaista

Ajattele hetki omaa hyvinvointiasi. Miten hyvinvointi voi vaikuttaa osana sisustusta? Yksikertaisuus on terminä selkeä ja tuo mieleen keveän ympäristön, joka stressaa meitä vähemmän. Minimalismi ja sen tuoma hyvinvointi osana sisustusta voi tuoda meille parempaa mieltä. Yksikertaiseen huonekaluun on helppo yhdistää kauden vaihtuvia trendejä tuomalla väriä tekstiileistä ja piensomisteista. Yksikertainen huonekalu on tänä päivänä trendikäs ja kaunis valinta, etenkin jos se on paikallisen puusepän valmistama, tietysti kevyen hiilijalanjäljen omaavasta materiaalista.

 

Haaveiletko rauhoittavasta kodista? Onko nykyinen asuntosi sinulle epäkäytännöllinen etätyön tekemiseen? Pyydä meidät arviokäynnille ja vaihda kotisi lempeämpään. Myytäviin kohteisiimme voi tutustua TÄSTÄ LINKISTÄ.

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.