Miksi loma-asunto Lapista?

Rakkaus Lappiin voi syttyä monesta eri syystä. Lue blogimme ja fiilistele mitä Lappi ja sen mahdollisuudet voisivat tarjota sinulle!

Miltä kuulostaisi ympärivuotiset aktiviteetit käden ulottuvilla, revontulista leiskuva tähtitaivas sekä kiireetön elämäntapa? Siinä on kolme hyvää syytä hankkia loma-asunto Lapista. Ja näitähän syitä voisi jatkaa loputtomiin, mutta kyllä se on niin, että Lapin taika on koettava itse.

Mahdollisuuksien piilopirtti

Herää heti kysymys, miksi luopua tutusta ja turvallisesta arjesta kaupungissa? Onneksi sille ei ole tarvetta, sillä voit valita molemmat. Arjen omassa tutussa ympäristössä sekä loma-asunnon lukuisten mahdollisuuksien luota. Oma koti tunnetaan yleisesti turvallisena pakopaikkana, mutta mitä jos löytyisikin vielä oma oikea piilopirtti? Askellus pidemmälle omaan kuplaan sekä pois tylsistä kotiaskareista. Paikka, jossa ystävien nauru raikuu pitkälle yöhön ja paikka, jossa sunnuntait vietetään villasukat jalassa takan äärellä. Ja ne yleistyneet etätyötkin onnistuvat tarvittaessa tunturin kupeesta paremmin kuin hyvin.

On tutkittu, että jo 20 minuuttia metsässä alentaa verenpainetta sekä vähentää stressiä. Lapin loma-asunnon välittömästä läheisyydestä, lähes kotiovelta, avautuvat retkeily- ja ulkoilumahdollisuudet täyttävät tämänkin tarpeen varsin helposti.

Taianomainen Kaamos

Kun puhutaan Lapista, useasti negatiivisena asiana nousee esille kaamoksen lisäksi yöttömät yöt ja se, kun valon määrältä ei saa nukuttua. Näistäkään ei tarvitse kantaa huolta, sillä kaamos ja sen sävyt ovat todella maagisia, jopa taianomaisia. Taivas maalautuu upeisiin vaaleanpunaisen, lilan ja vaaleansinisen sävyihin. Kevättä kohti mentäessä voi jopa kaivata kaamosta. Taivaan kauniiden sävyjen lisäksi lumi antaa paljon valoa, joten säkkipimeästä ei tarvitse edes puhua.

Ja ne yöttömät yöt, ne ovat kokemus itsessään. Vaella, pyöräile tai kalasta luonnon helmassa vuorokauden ajasta riippumatta.

Kiireetön elämäntapa sekä tapahtumarikas kylä ovat myös syitä, jotka vetävät Lappiin kerta toisensa jälkeen. Tunturissa jokainen vuodenaika on oma mahdollisuutensa erilaisiin tapahtumiin ja illanviettoihin. Ruskaretken upeat värit hurmaavat varmasti jokaisen ja Vapun monotanssit saavat ujoimmankin juhlatuulelle.

Rakkaus Lappiin voi syttyä monesta eri syystä. Mikä on sinun syysi?

Loma-asunnon hankkiminen Lapista käy nyt kätevästi avullamme. Tutustu Lapin myytäviin kohteisiimme TÄSTÄ.

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.