Rauno Rahkonen Rauno Rahkonen

Rauno Rahkonen

CEO | RI | LKV
0447133207 | rauno.rahkonen@tuplar.fi

Rakentajataustaista kiinteistövälitystä

Rane on toiminut kiinteistönvälitysalalla nyt yli kymmenen vuotta yrittäjänä, mutta hänen työhistoriansa pohjautuu vahvaan rakentajataustaan. Työkokemusta on kerrytetty ensin vasaran varressa kirvesmiehenä, jonka jälkeen RI -koulutuksen kautta RR siirtyi rakennusliikkeen esimiestehtäviin. Kolmatta sukupolvea edustava raksaukko ei ikinä uskonut tulevansa ”myyjäksi”, mutta toisin kävi.

Sisustuksessa harmaa väri on aina muodissa, mutta harmaa myyntityö ei tule koskaan muotiin. Rane hoitaa myyntiä pienellä pilkkeellä silmäkulmassa, unohtamatta ammattitaitoista otetta. Kotiesittelyistä Ranea et löydä solmio liian kireällä pikkutakki päällä vaan rennoissa vaatteissa vastaamassa kiperiinkin rakennusteknisiin kysymyksiin aina asiakasta loppuun asti palvellen. RR:n mielestä kiinteistönvälittäjä ei ole pelkästään esittelijä vaan asiantuntija, joka tuntee kohteen kuin kohteen aina perustuksista piippuun asti. Kurkkaa mitä asiakkaamme ovat mieltä RR:n toiminnasta.

Vapaa-ajalla TuplaÄrrä on isä, poika ja avomies, jolle perhe on kaikki kaikessa. Vapaapäivät vietetään joko uusia matkakohteita selaten rakkaudesta matkustamiseen tai mökillä…vasaran varressa tietenkin.

Motto: ”Elämä on kokemuksia”.

Raunolla myynnissä

Valitse hinta

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.