Reeta Havana Reeta Havana

Reeta Havana

Toimistopäällikkö | LKV
0413117351 | reeta.havana@tuplar.fi

Ammattitaitoa ja ihmisläheisyyttä

”Tunnollinen, pikkutarkka ja korvaamaton taustatuki.” Näin työkaverit kuvailevat Reetaa ja tämä todella pitää paikkansa. Reeta on pirskahtelevan persoonansa ansiosta toimiston ilopilleri.

Kokemusta kiinteistönvälitysalalta hänelle on kertynyt jo vuodesta 2001, ajalta jolloin asuntovalokuvat skannattiin sanomalehteen, tästä ollaan onneksi tultu jo pitkä matka. Kokemusta on kartuttanut monipuoliset työtehtävät asuntojen myynnistä aina taustatöihin. Historiaan mahtuu siis paljon myytyjä asuntoja.

Reetan työtehtäviin TuplaR LKV:lla kuuluu kiinteistönvälitys.

Reeta on iloinen ja positiivinen ihminen ja tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Hyvä ja kunnioittava asiakaspalvelu on kaiken lähtökohta ja kuten vanha sanonta kuuluu: ”Minkä taakseen jättää, sen eestään löytää”, toimii 100% tälläkin alalla.

Oman ajan Reeta mielellään käyttää lenkkeilyyn, kodin remontointiin, sisusteluun sekä tietysti laatuaikaan tyttärensä kanssa.

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.