Virtuaaliesittely – kiinteistönvälityksen tulevaisuus?

Tällä hetkellä elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja, joka tarkoittaa muutoksia myös välitysalaan ja sen toimintamalleihin. Ratkaisevin ja suurin muutos lienee väliaikainen tauko yleisesittelyiden osalta, jolloin päätään ovat nostaneet vaihtoehtoiset menetelmät esitellä.

Mikä on virtuaaliesittely?

 

Tällä hetkellä elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja, joka tarkoittaa muutoksia myös välitysalaan ja sen toimintamalleihin. Ratkaisevin ja suurin muutos lienee väliaikainen tauko yleisesittelyiden osalta, jolloin päätään ovat nostaneet vaihtoehtoiset menetelmät esitellä. Tässä blogissa avaamme teille hieman virtuaaliesittelyä eli 3D-kameran käyttöä, joka on ollut meillä omassa kalustossa jo pidemmän aikaa.

 

Miten 3D eli virtuaaliesittely oikein toimii?

 

3D-kamera auttaa sinua tutustumaan kotiin missä ja milloin tahansa.

Kohteen valokuvauksen yhteydessä myyntikuvien lisäksi kohde ”skannataan” 3D-kameralla. Kameraa kuljetetaan kodin läpi, tiloista otetaan 360-kuvia tarkoin suunnitelluista kuvauspisteistä, joista muodostetaan virtuaalinen esittelykierros. Kamerassa on myös linssit ylä- ja alaviistoon, jolloin huoneita pääsee tutkailemaan jalka- ja kattolistoja myöten. Näin pääset tutustumaan kotiin todella kattavasti: vaihtaa huoneita 2D-pohjakuvanäkymästä, perehtyä yksityiskohtiin, fiilistellä minkälaiset näkymät ikkunasta on, you name it. Ja mikä parasta, täysin omalla tahdillasi.

Navigointi virtuaaliesittelyssä on todella jouhevaa: ohjelma toimii niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Kokeile itse 3D-esittelyä esimerkkikohteestamme:

 

3D-kamera kuvausjalustalla. Ohjaus kameraan tapahtuu tabletin avulla ja skannauksien yhteydessä näkee reaaliaikaisesti, kuinka virtuaaliesittely muodostuu.

 

 

Miksi 3D, jos kohteessa käydään muutenkin?

 

Virtuaaliesittelyssä pääset tutustumaan kohteeseen, missä ja milloin tahansa sekä saat lisäinfoa kodista myynti- ja pohjakuvien lisäksi. Monesti esittelyssä käydessä saattaa jäädä jotain vähäisemmälle huomiolle tai yksinkertaisesti et muista, että minkälainen se vierasmakuuhuone olikaan, jolloin virtuaalinäyttö palvelee loistavasti muistia virkistäen. Virtuaalinäyttö on myös erinomainen vaihtoehto, jos olet estynyt tulemaan yksityisesittelyyn tai jos haluat arvioida kohteen potentiaalia kodiksi ennen esittelykäyntiä.

3D on nykyaikaa, mutta parhaimman käsityksen kodista saat edelleen yksityisnäytössä: tällöin voit keskustella välittäjäsi kanssa face-to-face sinua askarruttavista asioista ja saada vastauksen samantien. Paras combo on yhdistää nämä molemmat, sillä miksi tyytyä yhteen näyttöön.

Haluamme tarjota asiakkaillemme alan parhaimmat työkalut kodin esittelyyn ja myyntiin, tilanteesta riippumatta. Jos siis olet harkinnut kotisi myyntiä, ota meihin yhteyttä:

Ota yhteyttä!

 

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.