Itseottamat- vai ammattivalokuvaajan myyntikuvat?

''Kuinka minun kotini erottuisi muiden joukosta?''

Usein ajatellaan ”Ihan hyvältä nämä näyttävät…” tai ”Kyllä jos joku tästä on kiinnostunut, se sen myös ostaa…” VÄÄRIN! Jos myyntikuvasi ovat huonoja, eivätkä ollenkaan imartele kotiasi, tuskin saat potentiaalisia ostajia näyttöihisi. Kerron nyt lyhyesti 5 väitettä miksi sinun kannattaa aina palkata kiinteistövälittäjä, joka huolehtii että kotisi näyttää myöskin myyvältä.

Kohde on tuote

 

Oli myytävä koti, osake tai kiinteistö on se aina tuote, jota yritämme myydä. Myyntikuvat ovat nimensä mukaan myyntikuvia. Niiden on tarkoitus myydä. Niin yksinkertaista… Tuskin menisimme katsomaan paikanpäälle esimerkiksi mattoa, joka on myyntikuvassa kääritty rullalle. Hyvä kuva luo ostajalle turvallisuuden tunnetta, joka helpottaa kauppojen syntymistä. Toisin sanoen hyvät kuvat säästävät aikaa ja rahaa.

Nopeuttaa kauppoja

Kun palkkaat hyvän välittäjän varmistat, että asiat menevät kuten kuuluu. Samalla nopeutat myös kauppoja, ja kuten monesti sanottu aika on rahaa. Kuvitellaan tilanne, jossa myyjän on tarkoitus muuttaa kauppojen synnyttyä. Kaupat uudesta kodista on jo sovittu, mutta vanhan osakkeen myynnissä tulee vastaan ongelmia, kun ostajaa ei löydy. Tässä on hyvä hetki viimeistään kääntyä kiinteistövälittäjän puoleen. Yhä useammat kiinteistövälittäjät ovat ymmärtäneet nämä seikat ja käyttävät ammattivalokuvaajaa. Tämä kertoo myös välittäjästä paljon. Hän on kiinnostunut aidosti asiakkaasta, hänen tarpeistaan ja on valmis käyttämään aikaa siihen, että hänen tuote näyttää hyvältä.

Kohde on muutakin kuin koti

Kun myydään kotia, ei se ole vain asunto tai talo. On mukavaa nähdä myös asuinympäristö tai pihapiiri. ”3 vuoden päästä tuossa pihalla on kiva leikkiä lasten kanssa…” Näin kysyntä on kasvanut myös ilmakuville, jonka mahtava teknologia on antanut lähestulkoon kaikille mahdolliseksi. Hyvältä kuvaajalta löytyy kameralaukustaan nyt myös kuvauskopteri eli Drone. Tällä dronella on mahdollista saada aikaan näyttäviä ilmakuvia tai videoita asuinympäristöstä.

Näe puu metsältä

Usein kun valokuvaamme meille jotain tärkeää, kiinnitämme siihen liikaa huomiota. Näin saatamme antaa liikaa arvoa jollekin, joka ei myynnin kannalta ole ollenkaan tärkeää. ”Kuka haluaa nähdä 10 kuvaa samasta tilasta, jonka ammattilainen näyttää yhdellä tai kahdella

Perspektiivi luo tilan

Yleisin kamera, joka jokaisella tänä päivänä löytyy, on puhelin. Tämä onkin vallan oiva kapistus dokumentoimaan jokapäiväistä elämäämme ja meille tärkeitä hetkiä, mutta ammattimaisia myyntikuvia sillä ei saa. Paras kamera onkin harjaantunut silmä. Näitä ammattivalokuvaajalla on yleensä kaksi. Kun hyvän kaluston ja silmän yhdistää on tuloksena laadukkaat kuvat, jotka näyttävät tilan selkeästi sellaisena kuin se on. Potentiaalisen ostajan on miellyttävä katsoa kuvia ja hän tietää heti mistä tilasta mikäkin kuva kertoo. Onnistunut kuva kertoo 3 asiaa, ”Mikä, mitä ja mihin” Toisin sanoen: mikä tila on kyseessä, mitä tilassa voi tehdä ja mihin tilasta pääsee.

 

 

Lue Tupla R:n käyttämän ammattivalokuvaajan Jussi Määtän tarina, ja käy katsomassa miksi Tupla R panostaa laatuun https://tuplar.fi/kodit/

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.