R/R -ystävät – Oulun Kotivarasto

Kotivarasto tarjoaa edullisen, helpon ja turvallisen tavan varastoida tavaroita, joita et tarvitse jatkuvasti.

Oulun Kotivarasto

Alkanut vuosi on käynnistynyt ripeästi talvelle tyypillisten varastointitarpeiden myötä. Liikkeellä on paljon asunnon vaihtajia, jolloin varastointipalveluille on kysyntää. Oulun Kotivaraston lämpimät ja siistit varastointitilat ovat juuri sopivia kodin kalusteiden ja tavaroiden säilytykselle. Harrastusvälineliikennettä on ollut myös paljon. Kesävälineet ovat nyt varastoitu ja sukset taas ovat löytäneet tiensä laduille. Valitettavat vesivahingot ajoittuvat usein talvelle ja aiheuttavat poikkeuksetta varastoinnin tarvetta. Näissä tilanteissa varastointitarve on äkillinen ja autammekin nopeasti.

Takalaanilan toimipisteemme toisen kerroksen edulliset varastot ovat olleet suosittuja. Nämä varastot ovat kustannustehokas tapa varastoida kevyehköä ja kausiluonteista tavaraa, kuten puutarhakalusteita. Yhteistyökumppanimme Tupla R LKV on käyttänyt Takalaanilan toimipistettämme esittelykalusteiden säilytykseen. Heinäpään toimipisteemme keskustan tuntumassa on usealle yritykselle sijaintina mitä parhain. Myös keskustassa ja sen lähettyvillä asuvat yksityiset suosivat Heinäpään varastointipalvelujamme.

Heinäpään toimipisteemme keskustan tuntumassa on usealle yritykselle sijaintina mitä parhain.

Oulun ja Helsingin välisessä molemminpuolisessa muuttoliikenteessä olemme monen muuttajan apuna. Helsingin Kotivarasto palveleekin Malmilla osoitteissa Valuraudantie 1 & 3.

 

Ole yhteydessä – autamme mielellämme!

Rakentaja­taustaista kiinteistön­välitystä

R\R on kiinteistönvälitysliike Oulussa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista välitystoimintaa vahvalla rakennusalan kokemuksella. Vuosien kokemus rakentamisen parista antaa erinomaiset lähtökohdat juuri sinun kotisi myyntiin, sillä positiivisen ja energisen myyntityön lisäksi TuplaR LKV tietää miten myytävä koti on rakennettu.